Diff.

Heluu sitter och kikar tv med Sebbe och några till. 
Ska försöka få Arsim att skjutsa mig till Nathalie imorgon men det blir nog inte så svårt haha, sen ska vi ut och övningsköra nån dag också, men jag vet inte om jag vill för jag vill inte dö i Växjö haha;P
Igår var jag och massa killar på krogen och såklart eftersom jag är enda tjejen så ska dom försöka supa ner mi¨g men jag kan ju säga att det var jag som gjorde det med dom! Malin saaaknar dig, dom kan inte hålla våran takt!
Förfestade iallafall hos Sebbe och Johan sen så åkte vi  ner på Oleo där Sebbe var så snäll så han betalade mitt inträde:D For runt som en stucken gris överallt men hamnade sen här igen, var så trött att jag gick och la mig direkt!
Idag har jag inte gjort någonting typ, tatt det lungt óch vart med Arsim och åkt bil:) 
Blev bjuden på pizza sen har jag bara legat framför tv-n.
Dom här dagarna har vart helt galna och jag skulle inte byta ut dom mot någonting!!!

Är helt knäpp i huvet och har vart det hela dan tack vare dom här jävlarna;P

Näe nu ska jag få Sebbe att laga mat med mig!

Växjö

Nu var det längesen jag skrev, har kommit till Växjö! 
Det har varit skit kul hela tiden, även fast det blev lite knepigt igår, och trivs jätte bra även fast jag bara har varit här i några dagar! Känns som en evighet, en vecka kvar!
Jag och brottarn sitter här hos Johan och kikar på tv, ska snart sova.
Sen ska vi åka och hämta mina kläder, hem till han sen till Ola och förfesta sen blir det nog så att jag ska på Oleys med massa folk, Nathalie ska på Greys där vi var igår men det är 25 där ikväll så hennes pappa skulle fixa in oss men känns inte som jag vill sitta med massa "gubbar" och vara yngst! Kanske inte riktigt är gubbar men det känns som det när man säger att vi ska umgås med hennes pappa även om Nathalies pappa är 35:O:P
Nu ska jag gå och socialisera mig lite!

Inte ens en vecka förresten innan jag och mamma drar till Lido di Jesolo:D:D:D


I've been travelin on this road too long
Just tryin to find my way back home
The old me's dead and gone,
Dead and Gone.


Drömmen som jag plågar mig själv för

Jag har just nu inget att klaga över, det enda jag hade att klaga över innan har ordnat sig men ändå sitter jag och surar. Kanske pågrund av att jag inte vet vad nästa steg blir, vill att det ska ordna sig till det bästa mellan oss, men kommer det att göra det, var en annan fråga. Men just nu borde jag vara glad iallafall för jag har allt jag vill ha och som jag någonsin önskat mig men ändå sitter jag här nu och har inte ens börjat med provet jag ska ha imorgon, just bara för att jag har varit så arg idag! För ingen anledning!
Det är något fel på mig eller så söker jag efter att plåga mig själv för att det går så bra just nu!
Har beställt min kamera idag som jag funderat på så länge, drömkameran och även fast det sved lite i plånboken så är jag nöjd. Nått positivt.
Nu ska jag sätta mig med min religons bok uppkrupen i soffan enda tills jag kan det där provet.
Jo du plåga mig själv var det som jag gjorde va?

Jag kan strunta i att åka och åka till världens minsta samhälle istället bara för att där finns min dröm!

Sammanfattning av helg!

I helgen hade jag inte tid att skriva någonting så jag tänkte därför köra en liten sammanfattning av den istället!
Den var iallafall riktigt bra och bevisar att man även i Strömsund kan ha förbannat kul!

Fredag:
Åkte iväg till Malin för att dricka lite med henne, där var även Ämelie som skaffat en sooork! haha!

 

Jag fortsatte efter ett tag på hörnet för att kolla vad det var för folk där. Där vart jag bjuden på massa öl och pizza av Jan!
Jag gick sen hem till Malin som lovat att hon skulle komma men som låg hemma oh "vilade ögonen" istället! haha
Lördag: Åkte till Ramsele efter att jag vaknat hos Malin, dit kom efter ett tag Jesper och hälsade på mig!
Var ute och gick i det fina vädret och jag passade på att ta lite kort.



Sen klockan 16 gick jag upp för att hjälpa Per att va servitör haha det var så kul att sitta och lyssna på allt han har vart med om, jobbat på flera stora ställen i Stockholm, jobbat i Paris med Nicke, varit ute på kryssningar runt hela världen, haft det största hotellet i skåne och nu ska vi äntligen få smaka på hans goda mat! Fick en välkomst drink när vi kom dit och dom blev bara fler och fler haha sen bjöds det även på vin och likör!


Det slutade med att pappa och mamma gick hem och jag och Andreas satt och pratade och hade trevligt med Per och drack 40% Sprit efter mycket om och men och en jätte trevlig kväll, lullade jag och Andreas hem till mormor.
Kvällen tog inte slut för det utan vi fortsatte uppe i Strömsund!

Jag var först till Malin, sen åkte jag bil med Josse och Erik (Som såg ett ufo), var på hörnet, gick på fest hos Robin Stener med Emma, Jon och massa annat folk! Där hade jag det skojj och jag var tillbaka hos Malin kl 6 lite otippat eftersom jag sagt att jag skulle vara borta i en kvart men men så kan det gå när man knappt på benen kan stå!
Söndagen tillbringade jag med den här donnan♥


More than happy

Nu är allt perfekt tack vare dig!

Irak vs. Kyrka

Måste bara citera min bror innan jag drar (Till hans lycka)

När Maria är här då är det som i Irak!
När Maria inte är här då är det som i en kyrka!


Nu ska jag leka Irak med Malin istället!
Tjolahopp

Den som lever får se.

Hinner inte mer än beställa tågbiljetten så är man utlovad där nere i Småland! Haha
Ja du jag undrar hur det här ska gå, den som lever får se, ska bara se till att jag överlever först;)
Längtar mycket ner tills jag får träffa dom iallafall, 5 dagar kvar och dom lär gå jätte segt bara därför!

Nu ska jag börja ställa mig iordning så jag kan komma mig till Fröken Eriksson någongång och så vi får i oss något alkoholhaltigt!

Bye, ha kul ikväll nu hörreni!

Olämplig

Trodde min blogg blivit bort tagen nyss för jag kunde inte ta mig in på den haha men som tur var va den inte det!
Började tänka igenom om jag skrivit något olämpligt! haha
Vill ha fler kommentarer nu, annars är ni tråkiga!
Visste ni att man kan köpa bag in box med vodka i från Tyskland! Det ska jag göra!
Det där kanske var olämpligt?

Det går bra nu siddu´ med all inclusive på köpet!

Haha ja du ett gott skratt förlänger livet!
Jag och Malin Eriksson/fish sitter och diskuterar hurvida den ena luktar fisk eller inte, riktigt roande ska ni veta!
Men sen har vi kommit fram till lite allvarligare beslut också, att ikväll ska vi ta oss lite att dricka, känns som det behövs nu för båda! Ska våldgästa Ämelie lite grann också tror jag, hälsa på missen som hon fick hem idag och se lägenheten hon skaffat, som jag inte haft tid att se än!
Går det för sig det? Du vet att stor fika är inkluderat Ämelie, eller kanske all inclusive?
Har övertalat fröken Eriksson att sno lite shots av miss penitrerar, som jag för övrigt träffade idag! Mycket trevlig dam må jag säga haha!

När jag kom hem idag så hade biljetterna till Venedig kommit och jag blev glad, och när jag ändå var i farten så tog jag och beställde en resa till Växjö också, som jag inte fick till igår!
Fick veta även att jag vunnit en resa till Köpenhamn och Oslo! Som Eriksson blev inbjuden till eftersom den var för 2!
Går riktigt bra för mig nu och låt det aldrig försvinna!


"Ge mig en puss"
"Jaaaa"
Säg inte så! Du luras bara;)

Magknip, tågbiljetter & glömska

Inatt låg jag och vred mig i flera timmar för att jag hade sån magknip!
Så det blev ingen skola idag heller. Dagen har väl gått rätt bra ändå kände mig bättre iallafall.
Men fick då riktigt med magknip igen då jag kom på att jag hade missat att jag skulle jobba. Har jobbat sen jag var 14-15 år och har då aldrig missat att jag ska jobba tidigare. Kom helt enkelt inte ihåg vad det var för dag, så kl 16.30 kom jag på det, 3 timmar efter att jag skulle börjat. Men det var ganska lugnt för han skulle bara vara lite ledig själv och spela golf och det kunde han vara en annan dag. Men han tyckte ändå att jag skulle vara noga med att ringa och säga ifall jag inte kom. Precis som om jag inte fatta det, det var faktiskt för att jag var sjuk och glömde. Sen tyckte jag att det var lite konstigt att han inte själv hörde av sig till mig!

Har försökt ett bra tag nu att beställa tågbiljetten till Växjö, men det går inge bra för med mitt kort kan man tydligen inte göra det! Aja får gå på banken och föra över till andra kortet imorgon som iallafall funkar!
Gjorde nyss en mask på mig själv som jag fick av stylisten i Stockholm haha snacka om att pappa och Andreas trodde att jag varit på toa och smetat skit i hela ansiktet, för det såg verkligen ut som bajs, men luktade gott gjorde det iallafall också får man hoppas den fungerar!
Annars så har jag varit ute med Goldie och pratat i telefon nån timme med Nathalie! Hon håller på att berätta om vad hon fixat och allt roligt vi ska göra, så det tar sin lilla tid haha! Sen har jag, som valigt, pluggat till provet i Psykologi och jag läser förresten just nu om glömska, som passar väldigt bra eftersom jag verkar glömma allt nu för tiden, och det står att glömska beror antingen på att man är stressad, trött, nervös eller har låg simultankapacitet (Att man har svårt att göra två saker samtidigt). Tycker allt det där stämmer bra in på mig varje dag! 
Men sen står det även att alkohol kan leda till ett för tidigt åldrande av hjärnan och sedan att gamla har svårare att minnas eftersom deras arkiv är så fulla så det tar lite längre tid att få fram det dom letar efter.
Är mitt arkiv redan för fullt då?


Mot hugg

Sitter och kikar på system kameror, vet inte vilken jag ska köpa och måste nästan beställa den på fredag om jag ska va säker på att få den innan vi åker till Venedig!
Har du något tips!?!
Åhhh vad jag är lat ibland. Idag har jag bara varit hemma, mådde pyton imorse! Kan ju bero på att jag börja träna på provet, vi egentligen skulle ha idag, kl 00.00 och satt uppe till 4 och hann sova 2 1/2 innan jag skulle upp igen.
Till ingen nytta! Men men så är det, jag får ta igen provet nästa vecka.
Har faktiskt suttit med det idag också och nu ska jag göra engelska haha och klockan är nu 00.20!
Bra där Maria!!!


Men vad gör ni som läser egentligen? För nu har det börjat tatt sig ju, men inte många kommentarer för det!
Vill ju ha respons/mot hugg på det jag säger haha!

Venedig!

Pluggar, pluggar och pluggar känns som det enda jag gör nu!
Hinner inte träffa mina pinglor som jag knappt träffat sen jag kom hem:(
Hinner bara reta gall febern på dom Haha 

Om en vecka är jag nog påväg till Växjö, tänkte beställa tåg biljetten nu! Sen så blir jag borta i mer än 2 veckor igen, Växjö en vecka sen så blir det Venedig, har nog inte förstått att vi ska dit än om typ 2 veckor. Känns så härligt, men det ska bli roligt att se hur det blir att vara utomlands med allt vad det innebär med mamma. Mamma som aldrig har varit utomlands, om man nu inte räknar med Norge och Finland då...
Ska bo på ett ställe som heter Lido di Jesolo och här är några bilder från platsen där vårt hotell ligger:D:D:D
HÄRLIGTHÄRLIGT
Nu längtar jag!



Jag vill inte va en 90 årig gumma med ånger

Vet du jag hatar dig just nu och jag skiter i att jag har tjatat om det här länge nu!
Men jag är less så jävla less, orkar inte ens göra det jag ska göra och det känns som om jag blir allt surare och surare och retar gall febern på både andra och mig själv, och det känns som om allt är pågrund av dig!
Jag vill ha sommar igen!
Ska jag sitta här när jag är 90 år gammal och ångra att det blev såhär? För det vet jag att jag kommer göra! Det här gör mig tokig och vad ska jag göra???
En månad en hel månad och nu vet jag att jag gjorde då inget!
Inget kunde ha varit bättre än då och inget kan vara sämre än nu!


Bra att man har vänner som bryr sig och som man kan snacka med för vad skulle jag göra annars?

"okej, ja men de löser sig det gör allt om det inte skulle göra de ska du va glad för resten, man kan inte få allt här i livet men de braiga är att man alltid kan få något bättre

tänkt va bra du lyckas med allt annat"
Sitter och pratar med Therese, jag vet då det att om 1 år ska jag och hon ut och kroga och då är det bra att jag inte har nån blandning mellan John Travolta och Cristiano Ronaldo som jag måste ta hänsyn till!

"Och de är inget jävla skämt
Näe det är det fan inte det är ren jävla sanning"


Jag och mina planeringar

Har inte gjort något sen jag sa att jag skulle göra det och sen har jag fastnat här igen!
Kommer få sitta uppe precis hela natten och träna.
Men det skiter jag i för nu ska jag se desperate house wifes!!!

Ibland har man flyt!

Idag har det vart en bättre dag än igår, som tur är!
Har varit på skolan hela långa dagen.
Sista timmen hade jag bild börjar blir riktigt kul där och särskilt när man får respons för det man gör! Igår så ramade vi in en av mina akvarell målningar och då berättade Fia att vi ska ha en utställning på kommun huset och den hon än så länge hade bestämt skulle vara med var min!
Idag när jag var där hann jag inte göra så mycket för var tvungen att springa på banken och betala in resan för mig och mamma eftersom mamma är i Ramsele, sen prata jag lite allvar med dom för det där med räntan! Men flyt som man har så tog hon bort den när jag fråga om jag skulle betala den! Snällt!

Kom hem för någon timme sen och har nyss varit och sprungit med Goldie.
Ska inte sitta något mer vid datorn ikväll, fastnar alldeles för lätt vid den och idag har jag inte tid med för jag ska träna klart på psykologi provet, som jag duktigt nog pluggade på igår. Sen kom jag på att jag har engelska också så ska jag fort äta sen sätta mig med det, börjar kännas riktigt bra att känna på hur det är att vara Maria Blom nu!

Ännu en mc.dreamy i mitt liv!

Sitter och äter mormors goda köttfärssoppa haha och surar, mest på mig själv,
Jag och pappa har nyss varit och köpt en resväska så nu lovar jag att jag aldrig mer ska klaga över en för liten väska, för den dan då den här blir för liten är den dan jag själv sitter i den!
När vi var påväg ut så träffade jag på "Josh Hartnett", ett ögonblick som kändes som en evighet, av pinsamhet? kanske eller tvärtom, det känns lite vemodigt på något sätt! 
Det är så synd att jag inte kan berätta allt, det hade jag kunnat gjort om det var andra omständigheter men inte här, inte nu och inte i lilla Strömsund, nu har jag även hittat en negativ sak med det där om att alla känner alla också; det är för riskabelt att prata ut!
Bye

Här kommer några bilder från i fredags, bara för att pigga upp!



Madam Eriksson, som först bjöd på middag!

Fröken Kärnlund, som vi gick till sen!

En timme senare haha

Josse här med  födelse dags barnet Jennifer som vi begav oss till!

Björnligan! haha

De tre musketörerna som hade en mycket trevlig kväll!

Djävulen själv, han eller jag?

När jag ändå leker pessimist så kan jag ju ta och tala om vad det värsta jag vet är, när man vet att man har gjort eller inte gjort en sak eller om man vet att man har rätt men någon/några säger emot!
Jag kan bli galen, man känner inte igen mig! Kanske därför jag var så bra på att debattera på lektionerna, jag har alltid en åsikt och ska ha rätt!
Det blev ett stort rabalder om det ikväll iallafall eller det var så det började men det slutade med att jag bara gjorde någon ledsen och besviken på mig... pga att jag alltid ska säga vad jag tycker och jag tycker att du är för bra för han min älskling det var väl det som hade kunnat räckt med att jag hade sagt men alla känner väl till hur jag gör, gnatar på även fast det är nog. Kommer ihåg att jag sa det det där till dig nu förresten "bara han tycker om dig så spelar det ingen roll" och det är sant, du vet bäst vad du vill och hur du känner, ingen annan! Det har du alltid gjort. 
Jag ska inte skylla över mitt beetende ikväll på någon annan men jag kan säga och därav dömma av mitt tidigare inlägg att jag inte var alltför optimistisk innan heller...

♥Älskar dig min skrutt och det finns ingen, även om du skulle bli tillsammans med djävulen själv, som skulle kunna ändra på det!♥


Förbannad!

Nu är jag arg, kommer hem och är på bra humör sen öppnar man ett kuvert från banken där det står att jag har övertrasserat kontot! Såklart är det ett konto jag inte använt på länge så räntan är sky hög! Fan...
Sen har jag mitt pucko börjat matte C idag också! Hur hade jag tänkt att jag ska klara av det? Har redan för mycket men jag verkar tro att jag själv är kapabel till vad som helst och hur mycket som helst!
Prov på onsdag och det ska jag börja med ikväll, ska kunna det där provet utantill innan jag går och lägger mig ska riktigt plåga mig själv! För nu ska jag känna på hur det var att vara Maria Blom!

Wonderfullllll

Hej sitter och pratar med Nathalie och snart är kanske en resa bokad mest troligt till sköna Växjö!
Om 14 dagar ungefär! Hääääärligt sen åker jag direkt till Stockholm för att åka till Venedig veckan efter!
Ska ta mig en cigg medans det fortfarande är helg och fira lite smått för mitt just nu underbara liv!

Haha Bye

Mobil terror

Satt just och kollade vad jag gjorde för precis ett år sen och det var faktiskt första snön som kom den här dan förra året!
Härligt om det kunde vara så nu!
Igår åkte jag som jag skrev till Ramsele för att sova och det var just vad jag gjorde större delen av kvällen. Åt, prata, somnade och klev upp runt 21 igen och kikade på film, redan då var mobilen överblockerad av alla sms och samtal så jag stängde av ljudet och orkade faktiskt inte svara för då hade jag bara fått ångest...
Sen somnade jag igen och vaknade halv 10 imorse!
Sen har jag tagit det lugnt, promenixat med Cherie och gjort läxa. Pappa kom och hämtade mig för nån timme sen så nu är jag hemma igen.
Undrar vad de gjorde igår? Har inte fått nått svar för min mobil dog, inte så konstigt efter omständigheterna, och har inte orkat laddat den!

Kommer kanske in lite roliga bilder sen från fredagen, håll till godo.

Kanoners

Hej jobbar och sliter idag! Slutar om 20 minuter.
Ska vänta på mamma, sen ska vi iväg och köpa en stoooor res väska för jag har märkt det att ha massa små är ingen hit, som jag konkade på dessa väskor ifrån Stockholm, puh!
Sen ska jag till Ramsele och SOVA
Haha komiskt kom hit imorse strax före 9 och det första jag gör är att sätta mig i fotöljen och somna en halvtimme!
Vaknade av att folk kom in och skulle handla men som tur var såg dom inte att jag satt och sov!
Sen ringde Ämelie och kom på den smarta iden att jag kunde ringa och beställa pizza på hörnet som just är runt hörnet bara, så då gjorde jag det!
Min beundrare buss chauffören var nyss in och handlade av mig, är lika rädd varje gång att han ska kräva tillbaka pengarna som han gav mig haha!
Igår var en kanon kväll som jag trodde blev bara lite för mycket dricka där ett tag men det skadar ju inte!
Undrar vad man ska hitta på ikväll?
Nu ska jag stänga bye

Min mcdreamy = mr. C.Ronaldo!

Snälla ta mig till Stockholm igen!
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/landslaget/article3505238.ab
Just p.g.a. det så kommer jag sitta bänkad och se en hel fotbolls match för första gången i hela mitt liv imorgon!

Undersökning!

Hej sitter på skolan och har nyss varit ute här i korridorerna på Hjalmar tillsammans med Alec och frågat några som går tredje året, vad de tror om framtiden.
De flesta svarade, som man kan förstå, att de ska flytta efter de gått ut skolan, kanske stanna kvar här ett år som max innan man t.ex. söker vidare till en universitets stad!
När vi frågade vad som skulle kunna göra att de övervägde att stanna kvar här i Strömsund så svarade alla "om det fanns jobb" för hur ska man kunna stanna kvar om det inte finns något man vill jobba med?
Kommunen gör många försök att få oss ungdomar att stanna kvar men har de tänkt på vad vi egentligen har för framtid här? För jag tror de flesta ungdomar har som mål att jobba med någonting som de tycker om och tyvärr så måste jag säga att jag själv inte skulle kunna tänka mig att jobba med någonting som finns här i Strömsunds kommun, inte av vad jag sett hittills iallafall!
Men samtidigt känner jag att i Strömsund finns allt jag någonsin haft och att flytta härifrån skulle innebära att starta om från noll! Ingen trygghet över huvudtaget för tro det eller ej men i Strömsund känner jag mig trygg och det kommer jag alltid att göra! Alla känner alla och det är en sak som i och för sig både kan vara negativ och positiv men enligt mig så har det bara varit positivt! Man får se vart man hamnar eller för att citera Julia Vart vingarna bär...om de bär!
Vart tror du att du hamnar?



Ikväll ska min älskling bjuda mig på middag!
Sen bär det av till Josse på fest och senare Jennifer som fyllde 18 för några dagar sen! Grattis!

Nu ska jag plugga


En på miljonen

Seg ska jag aldrig kalla mig själv mer eller så ska jag det, för det var troligtvis det som satte fart på mig haha!
Har hunnit massor iallafall, och ännu mer ska det bli!
Min älskling kom hem idag också, fick hem henne tillslut haha. Har saknat henne så mycket!  
♥Söta du ♥


Kikade nyss på One Three Hill som mamma spelat in sen i helgen. Jag kommer inte klara mig utan det när det väl är slut.. Finns ingen bättre serie än den! Vad säger ni tjejer ska vi ta den där O.T.H maraton helgen framöver?

Nu ska jag lägga mig i sängen och kika lite på min läxa och sen ska jag kolla om jag vann den där väskan som Amir på gaybloggen lottade ut! Sen sooova!


◊För jag är en på miljonen, och du kommer vara den ende som ångrar något! ◊

Seg dag!

Jag ska aldrig mer säga att jag inte bryr mig och bara ignorera det, för det går inte jag saknar dig för mycket för det!
Idag är det en riktig skit dag då jag kommer på vad som egentligen hänt, vad jag försökt blunda för.
Kommer det alltid vara såhär nu? Vill bara att allting ska vara bra igen..  

Min bror ringde nyss och berättade att bussen hade åkt i diket!
Jag klädde på mig och var tänkt att hoppa på moppen men precis när jag kommer ut så ser jag bussen åka förbi.
Kul skämt! Sånt där får man inte skämta om usch

Har hållit på med engelska läxan ända tills nu, jag är seeeeg!
Men nu ska jag städa sen får jag se om jag åker och hälsar på Emelie med Elinor sen ikväll efter att hon slutat jobba om jag orkar!  De skulle tydligen dricka vin och det lät frestande!
Annars så blir det party imorgon också!!!




Den värsta av alla känslor...

Idag är jag hemma.
Vaknade för en timme sedan och på den här timmen har jag hunnit med att fundera på vad jag ska göra idag.
Läxa, läxa, läxa, städa!
Idag kommer även mamma hem, hon har som jag nämnde förut bott hos min mormor och morfar ett tag nu eftersom mormor opererat sig! Men ska komma hem idag så att hon kan klippa sig och ta pass innan vi åker till Venedig!
Längtar som en tok och det bra är att det bara är jag och mamma som kommer åka!

Så tråkigt att vara hemma själv och idag har jag inte Goldie hemma heller, man tänker alldeles för mycket på allt och allt som kunde varit,

Jag saknar 08-08-15
Jag saknar dina uttryck när du såg på mig
Jag saknar hur du sjöng i bilen till alla låtar även fast du inte kunde sjunga
Jag saknar hur du alltid skulle visa dig stark bara för att få ner mig på backen
Jag saknar hur du tog i mina händer för att gång på gång mäta dom i dina
Jag saknar t.o.m. din dialekt som jag jämt bråkade på dig om, "gere-va äre"
Jag saknar den där natten då du tvingade dina kompisar att hämta mig då jag inte skulle ta din hand och du sa att skulle inte jag ta din hand så skulle du inte ha bältet på dig heller när vi körde i 200
Jag saknar att du alltid berättade för mig hur bra jag var och att inte du var värd mig...nu är de jag som inte är värd dig!
Jag saknar allt som hade med dig att göra, förlåt för allt men det var aldrig meningen! Snälla...

Stora muskler av salmiak och gamla gubbar

Vaknade upp för en timme sen och kom på att det var Greys, hade ställt klockan så att jag inte skulle missa det utan bara sova någon timme eftersom jag inte sov så mycket inatt, men men hann iallafall se slutet!
Annars idag så har jag börjat plockat upp min packning från Stockholm och ätit och nu ska jag försöka göra lite skolarbete tänkte jag, har en engelska läxa som skulle varit inne innan jag åkte på praktik och den ska vara klar tills imorgon men det ska jag nog kunna fixa, har sovit några timmar nu så.

Haha idag när jag skulle hem med bussen så stod vi uppe vid gröna skolan och väntade och efter ett tag började Andreas och Max skrika på varandra, fråga mig inte om varför eller vad, sen stod det en gubbe brevid mig som också började gorma om att "det var bara att slå ett slag så vare klart!"
Sen gick alla så jag blev ensam med den där gubben eller det var bara jag som var tillräckligt snäll att stanna kvar med den gamle men berusade(?) mannen, han började prata om att han varit boxare i 30 år och slagit många i sina liv men visste också därför att det inte leder till något bättre. Sant. Sen frågade han vad alla egentligen bråkar om nu för tiden och om det var för det där med kärlek? Ja vad ska man svara på det? Oftast så är det väl bara små gnabb!? Som leder till bråk och nästan alltid är det alkohol inblandad! Inte så mycket kärlek där kanske? Iallafall så tyckte jag det var trevligt att prata med honom även om han nu kanske var lite berusad! Dom har väl också haft ett liv som kan vara minst lika intressant att lyssna på som någon annans?
Iallafall så råkade jag på en sån man på tåget också  när jag åkte hem i måndags! Vilken stämning det blev tror han fick de flesta i min vagn att skratta, han pratade på om det mesta och sa bland annat "att man ska bju på sig själv och skit i allt annat här i livet"  och "att vi ska göra det vi vill göra med våra liv!". Sen försökte han lura i alla som inte åt larits, att det var det man fick stora muskler av haha! Känns lite bekant! Kul var det iallafall! Ska prata mer med gamla människor för det är riktigt roligt att lyssna på vad de har varit med om!


Igår på kvällen så kom jag på genom Malin som påminde mig, att det var små stjärnorna som jag lovat att gå med Isabell på, så det var bara att slänga i sig mat och åka upp!
Det var trevligt och mycket folk, som det oftast brukar vara! Kul att träffa Malin igen också hon har varit saknad!
En liten pojke utklädd till tjej vann tävlingen och han var verkligen jätte duktig! Dansen kunde man då inte klaga på!

En bild, men dålig, på vinnaren och hans konkurrenter!

Gud vad det händer grejer när man varit borta! Emelie flyttar, Malin skaffar hund och andra ja dom sprider sin säd haha!
Här är några grejer jag ska vara med om och som ska hinnas med helst denna vecka!

  • Hälsa på Malin och hennes Milo, tror jag det var (inte ens det får jag veta)
  • Hälsa på Emelie i hennes lägenhet
  • Göra mina uppgifter i skolan och försöka ligga lite före t.o.m.
  • Ta en riktig rolig och kul festar helg med mina snyggingar!

Lite bilder efter promenaden med Goldie


Härliga höst!
Härliga höst

Barnsligt gott

Hej, vaknade för ungefär en timme sedan, fast jag hade varit vaken i nån timme innan det också när pappa och Andreas åkte i morse!
Sitter och äter "frukost" som består av våfflor med grädde, sylt och mosad banan, kanske låter lite barnsligt det där med mosad banan men jag gillar det även fast det kanske smakar lika som om man skulle äta den vanligt. Tror att det där kommer ifrån sen jag var liten och en moster åt mig skulle försöka att lura i mig banan, så för att jag skulle äta den sa hon att mosad banan inte var samma och då åt jag det haha. Precis som med äpple, för hör och häpna jag har aldrig ätit ett äpple i hela mitt liv och det tror jag också har att göra med att när jag skulle smaka äpple för första gången så sa de att det smakade grönsak och det var det värsta jag visste då, men det komiska är att nu äter jag grönsaker fast inte äpplen!

Har Goldie hemma idag så vi har nyss vart ute en liten stund och kallt var det, fast det kunde ju även bero på att jag var ut i bara en t-shirt haha grannarna måste undra vad jag håller på med.
Men det kanske är det som är så härligt att just bo där jag bor ca 1 mil utanför Strömsund lite ute i skogen, att kunna göra vad man vill och inte bli sedd (oftast iallafall) haha
Nära till vatten och natur och nu har vi ju även sjöutsikt som pappa sa när han kom in och vi upptäckte att grannens båthus brunnit ner i våras, av nån konstig anledning:S Sen är det så mycket härligare att ha djur när man bor såhär. Härligare för både oss och dom. Så därför ska jag ta och slänga i mig resten av min mosade banan och bege mig ut på en promenix med min otåliga lilla hund


♦Hey shut up, dont lie to me! You think I´m blind but I´ve got eyes to see ♦

Hemma efter många om och men....

Ja du, nu är jag trött!
Men fick iallafall några timmars sömn på tåget.
Resan gick bra förutom alla mina väskor som skulle konkas på, konstigt att det alltid ska vara så mycket enklare att ta sig dit än hem! haha
Åkte från Nyköping och sen skulle jag byta tåg i Stockholm. Såklart var det perrongen längst bort!
Sen var det ungefär 5 timmar på det tåget, eller det blev mer för det var försenat. Kom till Östersund vid 21.40 och hade då en halvtimme på mig att ta mig upp på bussstationen(!).
Vart så arg när de sa att buss 142 inte hämtar upp oss som åker tåg på stationen utan vi måste gå!
Frågade dessutom 5 st. konduktörer för att jag ville vara säker och alla sa samma sak!
Så det var bara att börja traska med en stor res väska, en stor skinn bag, en medel stor skinn bag, en proppfull påse och en påse full med mat. Tog ungefär en halvtimme pga att jag var tvungen att stanna var 5 meter!
När jag väl kommit upp så är jag så förbannad att jag säger till busschauffören om det verkligen är sant att bussen inte åker ner till tågstation utan man måste gå upp?
Chauffören -Näe men jag hämtar ju upp dom där 21.55
Förbannad Maria -Ja det var ju jävligt synd att man inte visste det så hade jag sluppit släpa på allt det här.
Haha tror han vart lite brydd men jag var helt slut i onödan....
Men fick ju iallafall motion så det räcker livet ut!

Nu sitter jag hemma och pussar på Goldie, våran Golden Retriver och min katt, Mon-ami...Saknat dem:)
Imorgon har jag bestämt att jag och Goldie ska vara hemma och mysa men även försöka plocka ihop lite här hemma, ser ut som om bomben slagit ner när mamma inte är hemma!
Plus att jag själv tycker att jag gjort mig förtjänt av att vara lite ledig för nu värker det i hela kroppen.




Tack Linnea för en jätte rolig, oförglömlig och lyckad helg

Borta bra men hemma bäst?

Har nyss vart ute och ätit med Linnea och Lina på Sandy´s.
Käkade wraps, riktigt gott var det men orkade inte ens hälften så jag tog med den för att äta den på tåget sen!
För nu är det bestämt åker hem om ca. 2 timmar!
Så skönt att jag fick tag på en sista minuten billigt för jag har verkligen gjort av med alla mina pengar här nere, men det var tur att jag gjorde upp en max gräns och satte undan resten av pengarna!
Sen efter att vi vart där så var jag och Linnea på stan och kikade, inhandlade en jätte söt klänning på Gina Tricot sen cigg så jag har något att göra påvägen hem! Ska sluta med de där giftpinnarna, men det är lättare att säga än att fullfölja!

Så 14.13 är jag påväg ifrån Nyköping och mot norrland.
Finns både fördelar och nackdelar med det, kommer sakna Stockholm så oerhört mycket har verkligen haft det bra där!
Men även Therese, Falun och Linnea, Oxelösund.
Men sen så väntar folk på mig där hemma och dom saknar jag! Pratade nyss med mamma hon har tagit hand om min hund, Cherie medans jag har varit borta. Eller jag tror det är mest morfar som gjort det för mamma har varit hos dom nu i nån vecka och hjälpt dem eftersom mormor opererats för magsår. Så min hund får jag nog aldrig tillbaka haha!
Skola imorgon då och det gruvar jag mig för, skulle lämnat in ett arbete innan jag åkte till Stockholm som jag inte ens börjat på...suck!
Sitter på Linneas layout lektion nu iallafall och sen skulle Håkan sluta tidigare så han kunde hämta mina väskor och sen skjutsa mig till tågstationen.
Hemma 23.50 så det blir en lång resa men det är skönt, haha tycker faktiskt det hur konstigt det än låter men som Malin sa, när jag berätta att jag tog tåg istället för flyg ner för jag tycker det är härligt med tåg, så är jag ju inte helt som jag ska uppe i skallen heller haha!


Byebye Nyköping!:,(


"Besökare på Nyköpings Enskilda Gymnasium"

Idag blev det besök på Linneas skola här i Nyköping.
Packade ihop det sista när jag vaknade och sen begav vi oss med bussen från Oxelösund hit till Enskilda!
Lite avundsjuk är jag, runt hörnet ligger HM och resten av stan!
Mysig skola verkar det vara och det första jag fick göra var att skriva i en gästbok och få en bricka som visar att jag är en besökare.
För tillfället sitter jag och läser om kursen Svenska B, August Strindberg, grejer det!
Linnea slutar klockan 13.30 och efter det ska Håkan komma och hämta oss!

Undrar just vad mina kära klasskamrater gör? 
Amanda vet jag iallafall är och letar mitt skåp! Kommer inte ens ihåg vad jag har för skåp nummer!
Tror Eriksson smittat av sig med sitt fiskminne! haha
Vi började egentligen idag för nu är vår praktik slut efter 2 veckor, tråkigt nog, men som sagt jag är inte hemma!


The biggest player of them all, who would have thought that?

Tack underbara du<3

Har man inte underbara vänner så säg?
Skulle precis gå och lägga mig då jag får ett sms om att jag ska kolla in det här.
Då har Therese, som ni ser, gjort en blogg åt mig klockan 03.30
Snygg säger jag men framförallt bra så slipper alla mina dryga texter på bdb! haha

Åker nog hem iallafall imorgon saknar vännerna allt för mycket nu!
Synd bara att man inte kunde ha alla samlade på ett och samma ställe...
<3

ÄntligenÄntligenÄNTLIGEN!!

Klockan är halv fyra på morgonen, kan inte sova. Kom på den braiga idén att skaffa en blogg åt Maria, så hon slipper skriva sina 3 mils långa/breda texter på bildagboken det vill säga lunarstorm och som vi slipper läsa! :D
Hallelujah moment!

Lycka till med bloggandet kära du nu ska jag inte va här och störa mer. Ser att en hel del saker fattas på din blogg bara som jag lyckats stylat bort, får fixa det imon ;) haha.
/ Thhereseblom.blogg.se


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0