Kliar i fingrarna

Jahopp en fredag förbi och jag har tatt det lungt, gjort lite läxa och pratat i telefon, men nu har jag stängt av den. Så slipper det klia i fingrarna att folk är ute men inte jag!;P

Att det ska krävas ett sånt inlägg förresten för att ni ska börja kommentera!;P
En kommentar hade jag inte svarat på nu såg jag:
När jag sa till dig att jag ville berätta min version så sa du på engång att du ville inte höra min version, för du hade hört hennes? Men hur visste du då vad jag skullle säga? Jag hade inte ens öppnat munnen då och då är det ungefär som att det spelar ingen roll vad du än säger för jag står på hennes sida. Sen att hon flippade var på MIG INTE HAN och vad hade jag gjort? kan du svara på det? för det verkar varken du eller hon kunna svara på? Men det var rätt att hon gjorde det på mig som du skriver men du vet inte varför jag förtjänade det? Himla konstiga resonemang det här. Och vad är det för nationaldag du pratar om? Men vet du jag bryr mig inte längre och det tycker jag inte du heller ska göra eftersom de här 6 åren med mig ångrar du ju ändå. Efter att du skrev det vill jag varken ha något med dig eller henne att göra! Helt enkelt inte värt det för sådär säger man fan inte!

Aja annars idag så har jag såklart vart på skolan, där inte mycket blir gjort, vi ska plugga på egen hand i de flesta ämnenoch det vet väl alla hur det går? Så vi har istället haft snöbolls krig, eller Max och Alec kasta ut mig i snön snarare! Imorgon ska jag upp tidigt så jag hinner till Ström och köpa en present till mamma eftersom hon fyller år på måndag. Sen ska jag och Alec på fotokurs på foto affären=D Ska bli kul, bara vi inte blir kvar där hela dan haha, kan ju finnas en risk! Efter det vet jag inte om jag ska följa med till Ramsele och kanske hälsa på? Vet inte.
Får se hur det blir kanske blir en tur till Hoting också senare på kvällen;P eller en bil runda med Micke, denna gång utan både hans morfar och mamma:D
Näe nu ska jag prata klart med Max och Eric sen ska jag ringa Nathalie och snacka lite, sen ska jag sova en stund!
Bye

Det var du som sa det inte jag

Frågor och svar från kommentarerna;) mumms läs och gotta er

E-13 års vänskap? Jag känner inte ens dig din sjuka jävel!

Okej, jag är en sjuk jävel(?) men här kommer ett inlägg om en som är sjukare.
E-Du behöver inte sitta och skriva en hel jävla blogg om mitt jävla förhållande
Jag har överhuvudtaget inte nämt något om ditt förhållande mer än förklarat vad som hände i lördags och det var inte om ditt förhållande utan det var om vad du gjorde mot mig då, och det var ju exakt samma visa då; Jag la mig ju i erat förhållande?? Men då förstår inte riktigt jag hur du tänker? För att jag sa "ska du inte ta det imorgon istället då ni är nyktra", eftersom du stod och skrek kl halv 5 på morron i ett hyreshus. Och det är då inte att lägga sig i förhållandet, utan snarare något du skyller på! men hör du inte hur dumt det låter?? Men den faktiska frågan om varför du egentligen blev arg och flippa ur på mig? Det svaret har jag då inte sett skymten av än, bara massa påhopp som vanligt i dina kommentarer. Inga svar bara skitsnack.
E-Kunde han inte ens prata? Nä jag märkte det när han kom hem.
Nej han kunde inte prata jag höll ju på ett braaa tag innan du kom för att försöka få upp honom! Men vad var tacken? kläder i ansiktet och massa skitsnack. Du må ha vart otroligt full om du inte minns att han inte ens kunde svara på vart kläderna var eller att du slog till han och skrek svara ett antal gånger innan han ens lyfte på huvudet. Det var inte förren efter att du sprungit ut och han undrade vart hans mobil tagit vägen och jag berättade att du hade den, som han började snacka igen. Och hem var han inte förren efter ca 1 timme.
E-Och jag kan då fan inte fatta hur du har mage att först bråka med mig, och sedan säga att jag ska öppna porten så att du kan komma hem till mig och sova?
För det första så var det du som bråkade och för det andra så var det inte dig jag pratade med då utan med Daniel, och jag frågade om jag kunde prata med dig men han vågade inte ge telefonen till dig sa han för han var rädd att du både skulle kasta sönder den och ta den igen, och eftersom jag inte kunde snacka med dig på telefonen så sa jag till honom att han kunde hälsa till dig att du kunde komma ner till porten så jag fick snacka med dig. Jag skulle då aldrig få för mig att sova hos nån som kastat såna ord i ansiktet på mig. Sen det lustiga var att det va pappa som skjutsat mig till eran port och han kom för att skjutsa hem mig. Så det där har du allt fått om bakfoten hörredu!

Okej att du aldrig gillat mig på 13 år? haha snarare du som beter dig som om du skulle vara 13 år! Vad är det här egentligen? Och kommentarerna? Språket? Är det din lille bror som skrivit dom åt dig eller?
E-Så sluta sitta och skriva att jag är besatt
"Kallat mig massa saker för att vi pratat med varandra? besatt. "
Det där skrev jag efter att jag skrivit om vad Daniel berättat om vad du sagt om mig, efter Malins födelsedag och den där kommentaren är ett direkt citat från din pojkvän, det var så han utttyckte sig att det precis var.
Så det kan du ta med han!;)
E-Förresten är jag inte rädd att Daniel skulle ragga på dig, så med tanke på dig är jag inte svartsjuk
-Och som sagt, jag är inte svartsjuk på ett sånt sätt som du tror.

Det var du som sa det, inte jag!
Vem har sagt att du är svartsjuk?? Inte jag iallafall, ha.
Lite lustigt det där, jag har inte nämnt något om att du skulle vara svartsjuk på oss:S Jag nämnde avundsjuk i första inlägget jag skrev, men det hade ju inget med mig och Daniel att göra utan då skrev jag om att du varit avundsjuk ända sedan du var liten "det faktum att du alltid ända sedan du va liten ska vara värst är ett bevis på det" inget om han och mig där va?
Och det där jag skrev om att jag inte fick prata med han det var ju hans egna ord i lördags om den där gången då du tydligen fått spel och sagt att jag va både fitta och hora blablabla när vi var hos Malin!
Och man må ju va dum egentligen att jag fortsatte som att det var som vanligt efter det, även fast jag visste om att du sagt det, Ibland är man blind även för idioter. Hur som helst jag förstår inte varför du ältar det i dina kommentarer? Det var du som sa svartsjuk inte jag;) det tycker jag tyder på någonting iallafall.


E-jag aldrig hört ett enda gott ord om dig i hans närvaro
Ja det är tur han inte säger att jag ska ta in på psyket för att jag är sinnessjuk iallafall, men ioförsig så har han aldrig sagt något ont direkt till mig heller, snarare tvärtom isåfall, men det kan du ju ta med han. Fråga han om utanför grand/elektra en lördag för nån månad sen! Inled det såhär: "Hade det inte varit jag och ...." då fattar han nog.

Jo förresten så har jag inte tagit bort dina kommentarer, jag har bara inte varit inne på bloggen så att jag inte kunnat publicera dom för de måste godkännas först! Men nu ligger dom framme till allmän beskådning. Såklart jag inte skulle ta bort dom det här är ju en chans för dig att visa din rätta sida;D

Så där nu orkar jag inte lägga ner mer energi på det här, svara inte på inlägget eftersom du nu inte har så mycket att svara på, skulle inte tro att det finns några frågetecken. Tror jag svarat på det mesta som går att svara på. Du har varit glömd sen ganska långt tillbaka som några sa till mig och jag tror faktiskt de har rätt för det här spårade ur a loooong time ago.

Vill ni läsa hela kommentarerna så finns de på inlägget;Läs det här och ta och tänk till!


Apropå min "blänkande monster käft" ( Förresten säger du så till Bea också eller?) Så lever jag hellre med den i 13 år till än med dig
=) Puss

Varför nu?

Vi har inte ens pratat på över en månad, så varför nu?
Du är eller var precis vad jag behövde, men när du väl är här så känns det inte som det spelar någon roll.
Vad är det du vill egentligen?


Ramsele, Cowboys & dejt

Igår var jag först till Ramsele och hälsade på och där bjöds det på middag, firade morfar för att han fyllde 86 år i förrgår också:) Så han fick paket av oss men jag tror han blivit gladare ifall han fått min cowboy hatt haha! 

Morfar! :P

Kollade på dansbandsduellen,tror det är så det heter. Synd att inte Jannez gick vidare!
Efter det så skjutsade pappa mig till Micke och jag åkte med han, eva-britt och Markus till Strand:)
Där var det massa glatt folk!

Malin & Robin haha!

Var där till efter 12 sen åkte vi på hörnet, träffade Tisen som kom på att vi skulle ha en dejt haha så han bjöd mig på pizza och vi satt och pratade ett bra tag, sen så fick jag även 2 drinkar av honom:)
Nästa dejt skulle bli bio tror jag haha!
Efter det gick jag till Henke och var där nån timme sen kom pappa och hämtade mig vid 5 halv 6 någongång haha!
Bra att ha föräldrar ibland;P

Var inte speciellt full igår, men har ändå inte varit på topp idag, kan ju bero på mycket annat men ändå, så jag har legat framför tv-n och kollat på alla repriser.

En vändning som jag inte var beredd på!

Jag kan betala den som tar mig härifrån just nu.
Malin skickade en länk till mig om att jobba utomlands och utan att ens öpnna och se vad det var så skrev ja tillbaka att vad det än är så följer jag med för jag vill komma så långt bort från det här som möjligt just nu! Allt var så bra och det kändes inte som en enda skulle kunna få förstöra det. Nu har alla som jag kände att det var bra med, helt ändrat riktning och allt är upp och ner. Vem ska jag lita på nu när det inte känns som ni finns där för mig längre?

Läs det här och ta och tänk till!!!

Anledningen till att jag skriver ett nytt inlägg om det här är att jag vill inte att det roliga som jag hade igår ska få förstöras av vad en liten idiot höll på med! Klockan var väl runt 4 kanske? Och ur flippad tjej skrek och levde fan ända tills jag sa att hon och hennes pojkvän skulle ta det en annan dag istället och särskilt med tanke på att pojkvännen låg helt deckad i en säng och kunde knappt svara ja eller nej! Några namn till det här tror jag inte behövs, du har gjort det här så många gånger nu så alla har börjat genomskåda dig!
Vill du skita i 13 års vänskap så är det upp till dig jag bryr mig inte längre har både brytt mig och förlåtit dig alltför många gånger nu och du är inte värd en enda gång av dom! Vet du vad det beror på? Alla dessa gånger du beter dig som skit, AVUNDSJUKA! Du är så satans avundsjuk stackare så det kommer bli din död, bara det faktum att du alltid ända sedan du va liten ska vara värst är ett bevis på det, och är man inte värst då får man ljuga sig till det. Detta skapar en människa som tillslut blir omöjlig att umgås med och som då och då exploderar. Ett exempel på att detta stämmer in på dig är att du klarar av att ha kompisar ett tag eller de klarar snarare av dig ett tag sen så försvinner dom, Har du inte tänkt på det? Att jag är egentligen den enda som du fortfarande har kvar från den tiden? Även det faktum att du förut hoppat på mig och slagits men även som igår kastat massa skit om hur jag är i ansiktet på mig???

Det är inte att du beter dig som du gör som gör mig mest besviken, för det är jag så van vid ändå, men det faktum att du berättar en version som gynnar dig så att du ska folk med dig även hur sjukt du än betett dig. Besviken blir jag på er som tror på detta, som dessutom har mage att fråga varför ni skulle pratat med mig för att få min version?
Kanske för att det var precis det hon gjorde så att ni fick er en uppfattning. Men ni tänker inte på att hon vänder det till sin fördel heller? Även att ni säger att det var förståeligt att hon flippade ur som hon gjorde?? Att hon bråkade med sin pojkvän är en sak och om det ändå var på han som hon fått sitt utbrott. Men nu var det på mig, som inte hade gjort någonting utan försökte få ett bra slut på det hela och för att va snäll, som du exploderade på!

Sen var det inte bara frågan om vad som hände igår utan vad du sagt innan! När t.o.m. din pojkvän sitter och berättar vad du sagt om mig så börjar man undra vart det hela spårat ur för dig? Kallat mig massa saker för att vi pratat med varandra? besatt.

Ta och tänk efter hur du egentligen beter dig och vad som är viktigt! För hos mig får du inga fler chanser nu!


200 dagars

Ikväll är det som sagt firande av 200-dagars men jag vet inte vad jag ska klä ut mej till!?!
Ge mej förslag;) Antingen cowboy, Indian eller som jag sa igår kaktus haha
Ska iallafall först nu slänga mig i duschen sen till Ramsele en sväng och hälsa på:)
Så kommer lite senare till Strand ikväll.
Hoppas på en kul kväll!

Tjaffs & 0 burnouter hittills

Idag skulle jag gjort prov men det gjorde jag inte. För jag är otroligt lat. Jag har gått som en zombie idag, som resten av den här veckan, men nu ska det bli ett slut på det här med att vara uppe på nätterna! Sprungit runt hela dan känns det som, jag och Alec har varit och fixat och planerat med projekt arbetet så nu blir det att sitta på foto affären varje lördag fram till jul!

Träffade Karl-Erik idag och han hade pratat med Louise så det var iallafall pyttelite bättre, men inte mycket. Apropå när jag skrev att den nya läraren var otrevlig på lektionerna, så måste hon ju vara det när hon sagt att flera av eleverna sjunger falskt som överhuvudtaget inte ens gör det och att hon även sagt att det är tur att du inte sjunger själv till en person för att bara nämna några saker som de berättat att hon sagt och det tycker inte jag är varken lämpligt eller snällt att säga till sina elever. Men som sagt till mig sa hon inget sådant men det undanröjer inte det faktum att hon faktiskt sagt det. Så då var det avklarat. Får hoppas Louise kryar på sig och kommer tillbaka och styr upp det här snart:)

Kom hem tjaffsade om ingenting!
Somnade och vaknade upp kl 19.00
Redo för nytt tjaffs
Kl 21.30 Tjaffs igen

Skulle följt med Jens och några till, till Järilvattnet men det blev aldrig så för jag somnade som sagt och vaknade när det åkt, kunde åkt senare men får se hur jag gör sen. Kanske helt enkelt ska vara hemma och göra lite läxa och ta det lugnt och skita i mina burnouter. Låter inte så tråkigt längre.
Imorgon ska vi iallafall fira 200 dagars på Strands bygdegård. Det ska vara Western, Cowboy and Indians någonting tema men jag tror jag satsar på katus! ha
Ska träffas kl 20.00 be there;)

Nu ska jag kika film med mamma sen kanske gå ut och träffa Max och dom!

Burnout på helgen

Hej, rolig dag idag. Ibland kan det faktiskt vara riktigt roande att vara på skolan. Kan ju kanske bero på att jag bara hade 2 lektioner. Från morgonen hade vi multimedia och vi fick prova på att vara radio pratare. Skojj var det att se hur det går till, det var allt från smör låtar till Sean banan som spelades och vårat flabb i mickarna;P
Sen hade vi filosofi och om jag hade en bra lektion igår så var den här ännu bättre! Bosse Lövdahl som vi har som lärare skulle egentligen prata om något annat men höll istället en föreläsning som handlade om hur vi bearbetas, påverkas och formas när vi är små till den vi är nu. Psykodonamiskteori av Freaud. Hade en "vanlig" lärare haft den här föreläsningen hade den inte alls varit nå kul men när han gjorde den så satt man nästan med tårar fulla ögonen pga. allt skratt!
Ska försöka förklara lite, för det var intressant.

Realitetsprincipen-Lustprincipen, Realitet är vad du borde göra och lust är vad du vill göra. Att vara för mycket av någon av dessa är inte bra! Att t.ex. bara göra saker som du borde är ett sätt att alltid ha kontroll för allt som inte kontrolleras är för mycket lust, men den dan du inte längre har den här kontrollen kan du bli farlig! Att bara göra saker som du har lust med är inte heller bra, du söker alltid maximal lust och är därför ingen man kan lita på för när som helst när någonting annat passar bättre så drar du. Därför ska man försöka ha ett samspel mellan de här och en av dessa exempel på hur vissa svenskar gör för att samspela mellan de här var att de helt enkelt gick efter realitet, vad de borde under veckorna och sen när helgen kommer går de på bolaget och köper sprit och super ner sig rejält, för att få utspel för sina lustar! Bosse -Göra en så kallad "burnout" på helgen haha! Många i klassen vänder sig då om kollar på mig och frågar om jag känner igen mig? Haha jaaa jag kan inte säga att jag inte gör det men det tycker inte jag är något negativt, hellre positivt, för jag menar jag gör vad jag borde göra på veckorna sen på helgen så gör jag det som jag tycker är kul och såklart är inte bara det att dricka nu då, men det var inte riktigt det han menade var poängen med det hela heller, utan jag kan pendla mellan dessa 2 principer och inte bli fast vid en.

Efter lektionen så var jag på byn med Mattias, haha så kul, stod och valde choklad ask i hundra år som Mattias köpte och som vi sedan proppa i oss av;P Köpte även ett litet paket till Alec som fyller 18 idag eller igår, men träffade han inget mer idag så han får det imorgon istället:)

Hade även sång lektion på musik skolan idag, och jag hade förberett mej på det värsta eftersom alla berättat för mig om den nya sång läraren. Skulle sjunga där 11.20 och allt stämmer säkert om vad folk sagt, men mot mig var hon jätte trevlig. Gav mig komplimanger mest hela tiden och frågade flera gånger om jag verkligen kom på träningen inför lucia, för det behövdes någon som kunde styra upp det här haha och lite styrning blev det, hade träningen 15.30 och vissa låtar stämde inte alls medans andra stämde rätt bra men det blir nog bra tillslut tror jag!
Sen var jag och hälsade på Josse som har brutit lilltån, stackarn! Drack massa mjölk som vanligt när jag är där, dricker mest en liter varje gång haha! Sen for jag hem, somnade i nån timme och sen har jag suttit vid datorn...Det jävliga är att jag glömt att träna på rovet och känns inte som det är läge för att göra det nu kl 1. Men jag fick även göra det nästa vecka så det är nog inga problem skulle jag tro.

Sitter och pratar med fotografen som tycker att jag ska komma ner, men vet inte om det blir samma helg som Nathalie och det vill jag! Måste prata mer om vad vi isådanafall ska fota åså. Men men blir nog bra det där.
Sådär nu behövs bara lite sömn så blir dagen fulländad:D

Godnatt♥


Ohlala vart ska det här barka iväg?


Stress

Idag har varit en låååång dag, håller på att ta knäcken på mig själv. På 2 dagar nu har jag sovit 4 1/2 timme, sammanlagt alltså, så när jag kom hem från skolan somna jag, direkt, och vakna kl 21.
Idag har jag kanske haft en av de bästa lektioner som jag någonsin haft p.g.a. att det kändes som det berörde mig, kanske för att det just handlar om det här. Det var iallafall psykologi lektion och vi pratade om stress och utbrändhet. I en film vi fick se, kändes allting stämma in och sen fick vi även göra ett stress test där mycket av det stämde, allt utom huvudvärk ungefär som jag aldrig haft i hela mitt liv, men börjar nu fundera på om jag alltid kanske haft det så jag har blivit van:P

Iallafall så är det så, jag känner mig stressad och det blir inte bättre av att saker hopa sig, som det här med skolan, man kan inte komma ikapp eller göra något i samma takt som de andra om man varit borta i flera veckor och om man ändå förväntas att göra det så tillslut skiter man i det, hur stor press man än har på sig själv att det ska bli bra så struntar man i det. Så känns det ungefär nu och det lär ju sluta med att jag sitter här vid datorn till 3-4-5 tiden och har ändå inte gjort något vettigt för jag orkar inte. Jag kan inte.

De säger att ungdomar blir bara mer och mer stressade, utbrända och att det i varje klass finns minst en som är det (av ca. 20) men jag ser inte att de gör något för att motverka det utan det går snarare fortare och fortare. Nu är det såklart inte bara skolan som gör mig stressad utan även mycket annat också, men mest det, så jag ska ta itu med lite grejer nu hade jag tänkt, så ska jag lägga mig före 1 iallafall.


Du är min Karev den som aldrig ställer upp men som egentligen gör det.
Den som säger jag bryr mig inte men som egentligen bryr sig mer än någon annan.
Sen var det bara att visa det då.

The rose

Har nyss varit ute och gått i 1 1/2 timme och pratat med Nathalie, härligt!
Prata av sig är vi bra på, hade inte jag frusit så mycket och varit så hungrig så hade vi kunnat prata hur länge som helst haha! Idag har jag varit på skolan, fick iallafall lite sovmorgon men gud va trött jag var sov ungefär 1 1/2 timme inatt men ändå har jag inte varit så trött som jag egentligen borde vara, inte ens nu. Bara på dryyg lektionen med flatbacke har ju teori/körlektion med honom på tisdags eftermiddagarna från 17-19 och idag hade vi garage lektion, jag och 25 andra till! Kallt och jävligt och inte ett dugg intressant och precis när jag håller på att somna så skriker han "ja såhär gör jag då när man ska flörta med lilla fröken Blom" och jag ryckte till och fatta inte vad han höll på med, men då stog han och blinka med lysena på bilen haha! Snusk;P
Sen efter det så stod jag och Robin och pratade massa skit på Konsum i evigheter innan mamma tillslut kom och hämtade mig och vi åkte iväg till Isabell och firade hennes 8 års dag! Det bjöds på tårta i massor och lussebullar!

Sötnosen med Elsa!

Present från oss, sen fick hon även en dagbok, läppglans, pennor, 2 prydnads gubbar, armband av oss, men man fyller bara 8 en gång i livet;P

Efter barnen gått och lagt sig satt vi och pratade jag mamma mia och Kenth i några timmar sen åkte vi och satte en ros hos Jonny:,(

Grattis på 45 års dagen Jonny!

Våran ros... the rose

Har som sagt inte ätit något än så ska ta och göra det sen sova!


Sömnlös i Vågdalen

Haha jag kan inte sova och ska väl upp om ca 2 timmar och har inte sovit någonting!
Sitter och spelar ett läskigt spel med Alexander och tönten är så rädd så det är synd om han.
Vågar inte ha ljudet på för då väcker jag hela huset...

Vänta på du, men då får du vänta länge kan jag lova dig;)

Skicka ett brev om ni vill något!

Alltså folk tror verkligen att bara för att man lagt mobilen på hyllan ett tag så har man dött!
Varför svarar du inte?
Är du sur?
Har jag gjort dig något?
Vad är det med dig?
Har det hänt något?
Alltså frågorna är oändliga men jag tycker det är så skönt att va utan den ett tag nu har jag visserligen glömt den i Ramsele men jag kommer inte ihåg när jag sist fyllde på den med pengar!
Skicka ett brev för fan det skulle jag uppskatta!

Idag var det som sagt skola och haha det var många som blev förvånade när de såg mig!
Fick kramar och jag vet inte allt var det var haha
Så jag har pratat med de flesta lärare och det jag missat är 2 prov och det är det fler som gjort sen är det några småsaker som jag kan fixa hemma själv så det kändes bra!
Pratade även med min nya """sång"""" lärare, lägg särskilt märke till kaninörona! Min fråga är hur fan ska det här gå???
Louise kom tillbaka... Jag ska sjunga låten med dig på lucia punkt slut.
Den 28 kanske jag även åker till Gävle, jag och Nathalie möts på halva vägen den här gången haha!
Pratade med en fotograf igår som Nathalie ville att jag skulle adda och prata lite med, men det har inte blivit av innan, men så igår så började han skriva, riktigt trevlig var han. Han hade 2 studios i Gävle och började prata om jag ville komma ner och fotas, Mina ögon var tydligen fina, lät precis som Italienarna! mascaran får ta åt sig av det tror jag haha! Nathalie ska åka dit den 28-onde så då tyckte hon det passade bra att vi for samtidigt!
Ska prata mer med honom innan vi bestämmer något.
Nu ska jag fortsätta med lite läxa, måste opponera på en uppsats och läsa alla andras i min grupp dessutom, så inatt blir det plugg igen... Men först blir det gift!

Saknaden blev för stor!

En liten tår kan jag erkänna att det kom, och till film/serier är det inte ofta det gör det.
Vad ska jag se när det här tar slut? Äh då får jag helt enkelt åka till Three Hill och leta upp min egen Lucas eller Chad;)

Jag vill också ha min egen Lucas Scott!
Men det lär ju aldrig hända


Tänkte att jag och pappa skulle ta och beställa en ny dator till mig, eftersom pappa kommit på att han också vill ha en dator så då får han ta den gamla och jag en ny!
Annars idag har jag varit ute med hundarna och gått, kikat på tv, ätit, gjort läxa eller gör....Med andra ord en väldigt lugn och skön dag!
Imorgon blir det skola för första gången på 26 dagar HERREGUD haha tur att jag prata med Amanda idag och det var faktiskt inte så mycket jag låg efter i. Typ bara proven i filosofi och naturkunskap. Jag trodde det var mycket mycket mer!

Vi borde inte göra såhär, för ingen kommer gilla det, men vi gör det iallafall och det är jag glad för ska du veta för jag har saknat dig♥

Bättre förr eller bättre nu?

Att sakna folk och sakna gamla tider är inte någonting som är roligt!
Men blir det verkligen bättre av att vi ältar det? Att minnas är en sak, men att hela tiden klaga på att det var så mycket bättre förr är en annan. Det känns som att folk inte längre kan leva i nuet utan det var alltid någon annan tidpunkt som var bättre än den andra? Visst jag kan också vara bra på att älta, särskilt senaste tiden känner jag men ibland hamnar man i en svacka då allt bara är skit. Just min svacka berodde väl på att det var så svårt att åka ifrån de jag träffat och även att jag har varit med om så mycket senaste månaderna och sett så mycket. Alltså jag har det verkligen inte dåligt på nån punkt men bara det här att vara ute och resa och se något mer än Strömsund som ibland kan kännas väldig död, men ändå det är här jag föddes och det är här jag bor och det är här jag har de flesta av mina vänner och min familj. Sen om jag flyttar så kommer jag ändå längta hit, det vet jag. Men Strömsund finns kvar.

Herregud!

Ja herregud säger jag bara!
Jag tror halva klassen har hört av sig nu till morgon.
Det är väl bra iof att de bryr sig men sen pratade jag med Barbro och någon hade frågat om varför jag var sjuk jag var ju på byn?
Ja jag var på byn en dag för att jag skulle ha en present till min pappa för han fyllde år sen tog jag även ut pengar till min stackars faster som fått betalat min resa sen flera månader tillbaka.
Sååå nu vet ni! Kanske ska sätta ut det på bdb också så alla vet, men det konstiga är att jag träffade bara på 2 st den dagen men men skit samma.
Jag hatar Strömsund med allt dess innehåll.

Fläskläpp,blåöga och bula

Jag kan ju bara säga det att jag firade då verkligen Malins födelsedag igår!
Idag har jag en stor fläskläpp, eller läppen är snarare spräckt, blått öga och en stor bula mitt på huvet sen gör det ont lite på massa andra ställen också! Måste upplysa om att det var självförvållat (tydligen)
Sen höll jag tydligen på att drunkna också för det var några som var så himla roliga och hällde vatten över mig, och det var tydligen inte lite heller. Jag skriver som om jag ungefär inte har varit där och ungefär så känns det också!
Ja men jag firade ju Malin iallafall, det var ju huvdsaken.
Bjuden på smörgåstårta och tårta i 2 omgångar blev jag också=)

Jag känner mig fortfarande inte bra, har hosta och halsont och vet inte om jag kommer imorgon heller, men jag vill! Vill  inte ligga efter något mer nu. Sen tror jag att jag ska ha prov imorgon också men jag vet inte riktigt på vad men jag har tränat på det vi gått igenom iallafall. Läxorna bara hopar sig och jag spårar mer och mer ur..
Sitter och lyssnar på den gamla versionen av have a heart av Bonnie Raitt
If you don´t love me why don´t you let me go?

Lat!

Det finns nog ingen som är värre än mig, jag får inte någonting gjort överhuvudtaget...
Kommer måsta sitta hela natten bara för att få den klar för att det bara är nu som jag är pigg men oh så trött jag istället kommer vara imorgon!
Idag har jag varit ute på en lång promenad, skulle leta reda på mina hundar och min mamma men hann nog gå samma runda 3 gånger innan jag tillslut hittade dom vid vårt hus...men motion fick jag iallafall.
Sen kände jag mig lite bättre så jag åkte upp på skolan för första gången på 3 veckor och gick på första lektionen på övningskörningskursen. Efter det kom mamma och hämtade mig för vi skulle åka iväg och vaccinera Cherie. Det gick ju sådär först skrek hon som en gris sen på andra försöket då jag och vetrinären kämpat som djur så funka det men sen sätter sig hunden och skiter på golvet, jag vettu med min impuls panik börjar fundera på vart jag ska sparka lortarna någonstans så de inte märks men upptäcker snart att de inte går att dölja så med ett leende på läpparna och en hopkrupen skamsen hund så var det bara att förklara, som tur va skrattade hon bara och sa att det inte va första gången!

Apropå hundskit haha näe då någonting bra är istället att IDAG fyller min kära Malin 18 år och jag hopas jag är först med att gratta nu! GRATTIS!
Imorgon om jag nu orkar mig upp på skolan så ska vi efter skolan gå på björnstigen och där väntade smörgås tårta fick jag höra! Sen på tingvalla daimtårta och sist men inte minst öl på hörnet! Lät ganska bra det tycker jag så även om jag fortfarande är sjuk så ska jag nog masa mig upp imorgon! Vad gör man inte för dej? Haha
Äntligen kan vi gå på krogen tillsammans men jag är rädd för att det är det enda vi kommer göra nu haha!
Imorgon kommer en snygg bild på ná så håll till godo!




 


Dagbok personifierad

Sitter och pratar med min personifierade dagbok haha
Säger inte vem det är för då kanske ni försöker pumpa information av honom men spelar egentligen ingen roll för han skulle ändå aldrig säga något:)
Han vet allt om mig och jag vet allt om honom och efter ikväll kan jag bara säga då vet vi mer! haha
Jag-Vad är satsradning?
Dagbok- satsradning? Spara sperma i små behållare och rada upp dom?
Jag-Haha näe men jag menar i sammahanget om man ska rätta en svenska uppsats!

Vad bra på det här viset när jag berättar för honom så slipper jag skriva dagbok och riskera att nån läser den och anser att jag är så ond att de bränner mej på bål!
Alla borde ha en sån!
Så sant lika sant som att jag nu ska avsluta det här och ta mig en sov stund så jag är pigg imorgon eller pigg och pigg men orkar gå på skolan och om jag fortfarande mår piss så åtminstone kliva upp i tid och göra min läxor klara!
Godnatt♥


Inget att beskylla mig för!

Men nu går det ont. Nu kommer all ilska ut på alla som egentligen förtjänar det men som gång på gång kommer undan.
Och inget kan jag skriva här eller jo jag ska ge er lite hintar bara för att för då har ingen något att beskylla mig för sen!
En har jag redan skrivit om en annan är så puckad det faktum att eller vänta det finns två som detta passar in på, ni tror för mycket på era pojkvänner det är det enda jag kan säga, sen att en av er inte är så trogen heller gör ju inte saken bättre, jag vet mer än du tror!
Sen fanns det en fjärde också; att luras är inte okej, att först ska vara så himla präktig och stöddig på telefon och sen när man träffas vara värre än vad jag är sen är allt bort blåst igen! Det jag frågar mig då är, om det verkligen är värt det? Allt snack om att  jag är för bra för dig...JA just precis!

Åhh hämnden är så ljuv och jag älskar det!
Folk är så puckade och är ni inte det så då är ni avundsjuka och det är så patetiskt för det genomskådas så lätt men det tror ni inte!
Man ser så väl vilka som är på riktigt och vilka som kommer att vara ens vänner resten av livet och ibland så är det verkligen inte dom man trott.

Grrrr...

Det finns en person som just nu är så irriterande att jag håller på att gå upp i limningen!
Du vet inte om det själv och det är ännu mer irriterande.
Att folk som man egentligen ska vara så nära inte ens ska kunna prata med en! Enligt dig själv ska vi vara så nära varann men det är vi inte, tack vare dig. Märker du inte det? Du har blivit konstig inte ens nu när jag kommit hem har du hört av dig...alla andra har gjort det men inte du! Vad är det här?
Surar och snäser åt mig för allt jag säger gör du också och ändå är det jag som åtminstone snackar.
Skärp dig och sluta tyck så förbannat synd om dig själv för det är inte mer synd om dig än någon annan.
Använder mina ord gör du också....

Jag mår piss idag hostar som en tok och mår illa! Så jag blev hemma även idag antagligen imorgon också och jag känner att jag bara missar mer och mer från skolan eller jag vet inte ens vad det är jag missar så det är inte så jävla lätt att hinna ikapp heller grrr blev arg nu, vill ha nån som lugnar mig som kan tala mig till rätta, men vart är du?

Grattis!

Idag fyller pappa år eller igår blir det väl, men vi har iallafall haft det riktigt trevligt med mycket skratt.
Jag har också varit hos Max och sett på film men även varit duktig och gjort bort massa läxor.

Jag har förstått att det är bara här i Strömsund jag känner mig såhär nere, har absolut inget att göra med min familj för de är världens bästa. Jag är bara less på Strömsund och allt folk som är här, inte för att det hänt något speciellt, och sen du, det tär verkligen på mig att det blivit såhär och jag kan bara inte ge upp även om jag inget hellre vill.

Men inte förren nu när jag är hemma igen så kommer jag på det och även om jag hamnat på diverse ställen under de senaste veckorna så har det ändå alltid gått bra och det har varit så roligt och det enda ja vill är tillbaka, jag trivs överallt utom här. Under den här tiden har jag inte tänkt en tanke på allt som ploppar upp i mit huvud nu.

Jag vill inte vara här:,(


vill inte.

Goodbye, my almost lover.
Goodbye, my hopeless dream.
I'm trying not to think about you. Can't you just let me be?
So long, my luckless romance. My back is turned on you.
I should've known you'd bring me heartache. Almost lovers, always do.

I cannot go to the ocean. I cannot drive the streets at night. I cannot wake up in the morning. Without you on my mind.
So you're gone and I'm haunted. And I bet you are just fine.
Did I make it that easy for you. To walk right in and out of my life?



vill inte.

Söndag

Äckelpäckelsnusk...
Varför ska jag få sådana stalkers efter mig! Läskigt ju!
Aja jag är hemma idag och pluggar går rätt bra faktiskt ska bara försöka hinna bli klar till på tisdag sen blir det 2 prov jag måste koncentrera mig på! Så nu ska jag fortsätta och inte sitta och dega här.
Första Söndan på länge som jag mått såhär bra haha inte bakis helt otroligt men skönt!

Lugnt och skönt

Sitter hemma och pluggar hunnit med att kika på 2 filmer med Max och Andreas också och nu ska vi in på vår 3-dje!
Ganska ovanligt av mig men jag känner mig duktig prata med Malin hon tyckte också det kändes underligt men ändå skönt! Jag var aldrig på dansen igår heller och där verkar jag gjort ett bra val enligt dom som jag pratat med idag iallafall för det hade tydligen inte varit ett dugg kul!

Jag har läxor upp över öronen och inget får jag veta verkar det som:S Men jag pratade nyss med Amanda så hon uppdaterade mig lite! Det här med läxorna är väl priset jag får betala efter min flera veckors underbara road trip!
Här har ni en lista så om ni ser något som ni är otroligt bra på eller iallafall bättre än mig, och det kan inte va så svårt, så är det bara att slå en pling så kan jag få lite proffs hjälp;)

  • HistoriaB uppsats, jude förintelsen
  • SvenskaC intervju, gammal  vs. ung
  • Matte C, över 100 tal
  • EngelskaC, översättning och nått dikt trams
  • Naturkunskaps prov, sinnena?
  • Filosofiprov

Jag vill också!

Om fröken Eriksson har druckit minsta lilla droppe alkoholhaltiga drycker ikväll så vet jag någon som är död imorgon!

Hemma bra men borta bäst!

Idag har jag tagit det lugnt, känner mej inte så bra idag heller men iallafall bättre.
Släpade mig upp till Ström med mamma för att köpa en födelsedags present till pappa!
Dans på folkan ikväll men det struntar jag i, men blev ganska sugen när Elin.F frågade om jag inte skulle med på den men orkar inte, sen vet jag inte om nån mer än henne som ska dit heller.
Känns inte som jag är så uppd. på vad som händer i Strömsund längre och vet inte om jag varken vill eller har något intresse av det heller för som jag ser det nu så är det bara ett ställe jag är på för att invänta studenten!
Tråkigt men sant men här finns det inget för mig längre men men kanske kommer folk som får mig att inse motsatsen just nu är det Malin, utan dig så hade jag nog varit några tusen mil härifrån haha och såklart så var det pga min familj också. Konstigt oftast så brukar man få hem längtan efter att ha varit borta så länge som jag har eller folk får det ofta för mindre. Men jag får precis tvärtom: Hemma bra men borta bäst!


Kan man älska någon man aldrig fick träffa?
Kan man älska någon man träffade för en kort sekund?
Kan man älska någon man egentligen hatar?
Kan man ge upp allt för nån man inte ens känner och lämna allt man någonsin haft?

Kort men intensivt.

Hemma, men det ända jag vill är tillbaka!
Vad ska jag göra hemma? Ingenting att komma hem till egentligen...
Kort men intensivt så är jag sjuk (förkyld) är jag också

RSS 2.0