Back in action för en andra gång!

Ja första gången gick det ju inte så bra men nu är jag här igen! Jag är lat det är det som är problemet, eller kanske inte det heller jag har haft massa att göra och när jag inte haft det så känns det som att jag måste plugga istället men det är inte vad jag gör kan jag lova! För då skulle jag inte sitta här med läxor upp över öronen. Men men har ett tag till på mig!

Känns som det var jätte länge sen jag skrev här och att allt förändrats inte minst jag själv, kan inte riktigt sätta ord på varför och hur men det lär ju märkas och förhoppningsvis va till det bättre!
Men kommer samtidigt på mig själv i skrivandets stund att det är oftast av en anledning jag skriver här, för att glömma vad jag egentligen tänker på, som inte längre kommer upp i mina tankar lika mycket, men som när det gör det så vet jag inte riktigt vad jag tycker och det är det som är värst. För jag vill veta och nog ska jag ta reda på det, för här ångras ingenting! Men hur? Återkommer med det tror jag men har min lilla plan!

Idag har jag varit hemma och legat hela dan, missuppfatta mej inte nu som alla andra verkar göra, lägger till sovit där! Eftersom jag är så himla förkyld. Koffe som jag inte snackat med på år och dar ringde och pratade ett tag, efter det blev det att prata i telefon en hel del sen ta det lungt igen!
Sen, inte att förglömma, räddade jag ca 10 fågelungar idag=) Dom bara satt och gapa så söta! Tack vare blåsten så hade dom och holken trillat ner så jag hjälpte dom upp igen! Får se om mamman kommer tillbaka bara!
 
Imorgon kan jag ladda upp några bilder eller ganska många bilder skulle jag tro om vad som hänt, känns som jag festat en månad i sträck, tycker det är nått jämt men jag ska inte klaga för jag har jävligt kul!
Studenten närmar sej med stormsteg! 2 veckor kvar idag! brr=)

Pusshej

Long time no see

Ja ni nu var det längesen jag skrev och kommer egentligen inte ihåg vad som har hänt sedan dess haha mer än att jag just nu har brottom med allt som ska göras, den 29 sätts betygen det är 15 dagar dit och jag har 19 grejer att göra! FY FAN säger jag bara. Värsta jag någonsin varit med om!
Om vad som hänt senaste veckorna och lite bilder kommer upp senare, vet inte ens om jag ha berättat va som hände på påsk? Haha som förövrigt var den bästa påsk jag varit med om iallafall=)

Oftast så är jag väl på rätt bra humör endå men på ännu bättre humör idag blev jag när jag hittade den här sparad på datan;

The beauty inside

is reflected in youre eyes

Sweetness Beaming through

Thats just you

  

Theres not too many stars

probably why youre from afar

But great memories there are

  

Great warmth in youre heart

Engraved by a golden star

Tenderness you carry

glistening smile being happy

  

kind, warm and gracious

whats special? I could of wrote pages

But theres not another paper in the world

too write on for this girl

  

Youre true to youreself

not trying to be anyone else

and the truth is tender

Theres a mark on my heart forever

  

Too find a special person is an honour

I'm sad I met never see another

But I shall never forget

The special person called Malin I me

Jag saknar våra engelskmän:(
Käkar mediciner som ger utslag så det kliar som om det vore löss! Sen är det pollen som börjat ta fart nu! Plus att jag mått illa större delen av dan och förra natten så vet inte om det blir så mycket till skola imorgon.
Aja helgen blir lugn ska va och jobba hos Per lite grann, sen plugga!
Nu ska jag gå ut, sen in och plugga igen.




Nu vil jag ha STUDENT.SOMMAR & långbrygga med Eriksson.
Henne ska vi förresten gratulera till jobbet idag!=)

Pusshej


RSS 2.0