De e lett o vinne

Skriver hellre här än på min uppsats som skulle må bäst av att bli skriven på! Men just nu är jag för trött. Tror jag i snitt sovit 4 timmar om natten i över en vecka nu så jag tycker jag förtjänar lite ledighet eller lite tid att helt enkelt inte göra ett skit!

Har äntligen gjort helg:) Hann med en fika efter jobbet med Malin puppas Eriksson på saga! Efter det var jag och mamma och kikade på bokrean, den enda boken jag hittade var en om Cypern, ibland blir saknaden lite för påträngande haha! Mamma köpte även en bar/drinkbok till mig! Vi letade igenom alla för att hitta ett recept på Mojito, gud så jag saknar dessa paraply drinkar;) Tur min käre vän Eric snart kommer hem efter att ha varit några veckor på bartenderskolan i Thailand;)
Tog nyss en kall promenad som fick mig att vakna till lite iallafall, Nathalie höll mig såklart sällskap ute i skogen med sina berättelser..jaja skeppskatter vad ska man säga!? ;P

Nu jobbar jag inte förren på måndag igen så därför tänkte jag att jag skulle lägga detta pluggande, som tar knäcken på mig snart, åt sidan och åka iväg på en liten trip! Första stoppet blir i Östersund, tänkte ta en runda på stan för lite shoppande innan jag och Oscar aka. B-man drar vidare till Åre och Gurra, som äntligen tagit sig upp från sin lilla keno-ö. Jag och Gotlänningen tänkte ta några (utlovade) buggmoves på Bygget till Daniel Adams Ray in på småtimmarna :D Förfesten och efterfesten lär nog nästan förhoppningsvis ske som på den gamla goda tiden på p-boendet! Fredag lär jag vakna som jag förtjänar och då blir det tillbaka till Östersund, närmare bestämt ut till Frösön där Josse och Elinor lär befinna sig för att sedan ha en helkväll med dom! Ja den vet vi ju oftast hur den slutar haha! Lördag blir nog en slapparda med Josse och söndag hemgång!
Helgen planerad! Känns som det inte är mycket som kan gå fel!?! Inte när man har så bra sällskap som jag kommer ha iallafall!
Nu blir det en kaffe en pinne och en sväng med saxen, Cyppe-naglarna har varit snygga men nu har de gjort sitt!



Den lilla staden fick knappast ett farväl
När andra nöjde sig sprang hon iväg
Hennes ord var ett laddat gevär
Och hon sköt på framtida besvär
Hon hade guld nog att bygga ett berg
Men lilla rosen hon saknade färg
Du är bäst nu men du var bättre förr
Våra brister gör oss till människor

och vi tog om å om å om å om åh om igeeen

Halloj! Blev så himla sugen på att börja skriva igen efter att Nathalie startade upp en ny blogg igår om sin lilla dotter Malou som ni kan läsa här; http://minbebis.com/blogg/nathawallin/ 
Nu har ju inte jag något sött litet underverk att skriva om men får väl skriva så gott det går och jag gör det ju främst för min egen skull! Sen kan jag ju faktiskt skriva om andras små prinsessor och prinsar då jag har 2 av mina närmaste vänner som fått barn, dels Nathalies och Ronnys Malou som är 5 månader nu och Emelie och Mattias som är nyblivna föräldrar till en liten buse bara drygt en vecka gammal:)
Sitter just nu på jobbet, redan hunnit dra i mig 2 koppar kaffe och stammisarna trillar in eftersom. Idag är det jag som har gjort V4-an kan ju hoppas på att man sätter den, men hästar fungerar lite som människor lite oberäkneliga ibland och alla hästar är inte riktigt i hagen;)
Tycker synd om alla som ska vara ute i detta kalla väder idag, hemma hade vi -30 imorse. Inte mänskligt enligt mig. Vet inte om +40 var så mänskligt heller iof, att det aldrig kan få vara lagom?
Imorse var Fröken Eriksson ute och varmkörde bilen och höll på skrämma livet ur mig med sin tutning :P Hon plockade upp mig och vi hann med en liten snackis innan båda skulle börja jobba!
Är så glad dagar som dessa att jag har ett jobb att gå till och att jag har ett inomhus jobb;) Har jobbat rätt mycket sista tiden, men det är skönt för hade jag suttit hemma hade jag klättrat på väggarna! Det var faktiskt ett av mina kriterier, om jag skulle komma tillbaka och bo hemma igen här i Strömsund, att jag skulle ha ett jobb att gå till och det gjorde ju sig själv, när jag redan på Cypern blev erbjuden att börja här på Tobaks:) 

Nu inväntar jag min kompanjon Mia! Ha en bra dag allesammans och på återsende ;)

RSS 2.0