GOD JUL

Idag har jag stressat och handlat 11 av 13 julklappar på mindre än 2 timmar haha
men det gick bra tillslut:) Malin och jag bytte även våra julklappar:) 
Åkte hem och kolla på film med pappa sen bjöd mamma på julbord här hemma som ett försmak på vad som komma skall imorgon, då bär det av till Ramsele för att fira ju där med mormor, morfar och med mostrar:D
Precis som det ska vara!



God jul på er allihopa och jag hoppas ni får en bra Jul så hörs vi om några dagar;)

90 år fullt frisk och stilig utta bara tusan

Kom nyss hem från Andre, har tittat på film med han och Rickard så jävla roligt haha!
"Då kommer vi sedan ner till Pittteå här, och där har det vart spridda skurar mestadels utav natten"
Robert Gustavsson måste ju vara Sveriges roligaste människa, tror jag ska ge pappa filmerna i julklapp:P
Får skriva ett prestentkort på dom eftersom dom inte hinner komma:P
Annars idag har jag jobbat hela dan, massor med folk inte en lugn stund på 7 timmar, fick även en julklapp av Lasse:D Efter det gick jag och Andreas och åt pizza sen skulle vi kolla julklappar men tror vi köper imorgon istället, gick inge vidare idag! Så imorgon tar vi nya tag och är som vanligt ute i sista minuten men vad vore jul utan det?
Ikväll har vi åkt skoter tror Andre och jag snömula varann 100 gånger efter att vi tillslut blev bogserade hem.

Jag ska ut på juldan med Pellignillot och hennes trasdocka haha, men vi måste stå och köa för att komma in, kul att va den 101 då? För dom tar ju bara in 100 vid insläppet och med min tur så lär vi ju vara det:P

Nu sitter jag och pratar med nått jävla pucko här, men stilig är han hahaha...
Oj nu kom ett till pucko, dock inte lika stilig, och han kom med ett rykte? Tror visst det är den stilige mannen som skickat honom, men det är synd att ryktet inte är sant även om det skulle va ganska roligt om det vore eftersom han som nämnte han klämte haha
Gå och testa dig hörredu
Tur man har sin förstärkning här
// 90 åringen

We don´t want to now you anymore

We noooow and we like it baby!
Don´t you understand that?
We don´t need you anymore;)

Det syns på mig och det känns

Mmmmm


Sick

Var ett tag sen jag skrev nu men har inte haft tid.
Skulle fått bort en massa saker som jag skulle gjort denna vecka men har varit sjuk utom i tisdags då jag var på skolan men det ledde bara till att det blev sämre. Är både förkyld, som jag förstod att jag skulle bli eftersom jag kände av det redan på lucia! Men även ont i min mage konstant, har varit och testat mig för laktos intollerans men det visade bara negativt. Men att det kan ligga latent. Hur som helst ska jag försöka ta mig på skolan imorgon och göra bort lite arbete sen får jag se om jag åker till stan med Josse.

Vet inte sist jag skrev men förra torsdagen kom Erik hem så umgicks lite med han och Max sen var jag och tränade i kyrkan inför fredagen då det var lussande frå kl 6 på morron till ungefär 3. Det gick riktigt bra förutom en viss mamma som la av en kommentar om att det lät falskt, kunde ju bero på att brandlarmet som vi av misstag satte igång tjöt!  Man kan ju undra varför den kommentaren kom? Tror jag vet! Som sagt vi satte igång ett brandlarm, fikade massor och blev bjuden på pizza och fick presentkort på engcon. Var också på konsum, Simon ( Såg där en svart skata;), Kommun, Scf, Engcon, Solbacken, Strömbacka m.m. Det här var iallafall det roligaste året hittils skulle jag nästan kunna säga. En jättekul grupp och alla var på toppen humör, så det var mycket skratt och mycket flum haha
Var efter allt lussande hem med Bella och hälsade på hennes familj, "pilla på du" haha, sen blev det pizza ätning som lions bjöd oss på! Efteråt så skjutsade Jonas och Bella mig hem. Skulle lägga mig för att sova då Erik säger att han är utanför huset och ska hämta mig men han fick snällt vända tillbaka och komma en timme senare då jag åtminstone fått duscha! Åkte upp till Max och var där och drack, spelade spel och kikade på bilder med Erik, Max, Simon, Calle, Rickard, Anders, Andreas, Borgen. Var och hälsade på Anton senare, var till Max igen sen hörnet där jag och Rickard (såklart) svepte ut min drink i knäet på mig haha sen åkte jag hem med Micke när det börja bli för mycket! På lördagen blev det att sova ut riktigt sen fixa mig iordning och åka till kyrkan för uppsjungning. Kl 18 var det konsert och vi alla var nog rätt så nervösa jag hade 2 solo låtar och sen delade vi också upp vissa sånger mellan varandra så det var rätt mycket att hålla reda på men det gick jättte bra, en av de bästa gångerna även det här, skulle jag vilja säga, mycket bättre än vad jag trott och alla var nöjda och glada, som tur var även publiken;P
Bytte om och åkte iväg till Max där det var massa folk det var riktigt kul hade skojjskojjskojj och det var roligt att så många från klassen kom:) Sen var det ju absolut inte bara folk från klassen, utan jag tror att vi ett tag var 30-35 st. i Max lilla etta haha. Men kul vare jag och Elinor dansande och var glad!
 
Sen så hade det ju varit ännu bättre om folk som kom mitt i natten inte varit så idiotiska, eller dom kom inte dit, utan stannade en full satt bil när min bror var ute och gick mitt i Ström för att gå till mig, hoppade ur 5 år äldre killar ur bilen, påstod att han sagt en sak som han inte ens hade sagt utan visste knappt vilka killarna var, och höll på att strypa han och gud vet om de inte hade gjort det om inte en annan kille kommit och stoppat dom! Jävla idioter säger jag bara och det sa jag även till dom när jag ringde dit dom till Max. Det ena ledde till det andra och tillslut åkte även jag på en smocka och sen även Elinor som blev kastad in i snödrivan. Att en tjej slåss det gör mig inget, det är lite klös och klappar (Särskílt i det här fallet, som jag mest bara skrattade åt) men när en kille ger sig på en tjej så går det väl ändå till överdrift? Tur att jag och Elinor inte är så bagna och hämndlystna så att vi faktiskt kan ge tillbaka och då inte bara med lite klös haha! Och den här gången ska inte Kim stå och hålla i mig men stackars tjej om han inte hade gjort det!

Men dan efter gick telefonerna varma och ånger kände flera av killarna som ringde och bad om förlåtelse och bönade om att det inte skulle bli en anmälan. Själv hade jag satt dit er ordentligt och gett er en anmälan så lilla trafikkortet som jag vet en av er är så jävla rädd om hade rykt!

Idag har jag som sagt varit hemma och telefonen har gått varm ända till nu känns det som.
Just nu hade jag velat varit i stan med Elinor och varit på lag fest kanske haft en fight till som vi är bra på haha! Inte mot varann som ni kanske förstått av det jag skrev tidigare. Det är bara så, vi håller varann om ryggen till sista blodsdroppen om det så ska vara:D Kollade förresten nyss i Strömsunds tidningen och då var hon där också så kolla in det haha;)


Schizo

Sitter på skolan och har psykologi, jag Olga och Sandra ska skriva om schizofreni, men ingen av dom är här.
Just nu skulle jag bokstavligen skulle jag vilja ha sjukdomen själv, alltså flera personligheter eller snarare kunna klyva mig i tusen delar för att hinna med allt jag ska göra, har alldeles för mycket att göra! Idag skulle jag egentligen haft 2 prov men ska inte ha något utav dom för det tog upp alldeles för mycket tid med trafik kunskaps provet jag hade igår kväll, och det var inte ens svårt när jag väl gjort det.
Var hemma igår från morgonen för jag hade så grymt ont i magen och har det fortfarande så jag funderar på att åka hem. Men ska vänta ett tag och se om det går över.
Ikväll ska jag nog följa med Joel på hans träning, Elinor skulle också följa med och kolla. Sen åker jag nog hem med dom. Men får se hur det blir borde egentligen vara hemma och träna till mitt filosofi prov som jag har imorgon. Usch...

Helgen var förresten bra, jobbade fredag, det var fullt upp hela tiden.  Åkte efter det hem och mamma bjöd på tacos sen åkte jag, Andreas och Andre ut och körde skoter, det enda som gör att man kan stå ut med -20 grader på vintern.

Lördag jobbade jag först, lugnare då, konstigt eftersom det var lång lördag. Iallafall så skulle antingen jag eller Jenny klä ut oss till lilla storsjöodjuret eftersom författarna till boken var där och signerade! Som tur var så tog Jenny på sig det haha! Även om det var lilla storsjöodjuret så var dräkten alltifrån liten och tydligen inte så bekväm att gå runt med! Jag ledde runt henne lite på byn, dräkten var som en magnet och alla barn flockades runt oss haha! Sen hade affärerna på bredgårdsgatan en tävling så var dit och drog de som vann en helg på hotell i Övik med biljetter till Modo-Linköping och till paradisbadet. Typiskt såna gånger att man jobbar och inte kan vara med själv för det där hade jag velat vunnit! Pappa hämtade mig vid 3 och vi åkte ner till Ramsele där det var marknad och massa folk. Åt middag där sen for jag till Strömsund och var ut och åkte bil med Micke, var hem till Joel och skjutsade hem Johanna sen åkte jag upp igen och var in på hörnet en sväng. På vägen hem gick mobilen varm och sista samtalet varade till omkring 6 på morgonen då personen i fråga var tvungen och springa iväg och spy haha!

Söndag var det andra advent. Åkte till Ramsele igen och blev bjuden på adventsfika av Per, Starkvinsglögg upp över öronen så tillslut började det snurra till, och jag var tvungen att åka hem haha! Resten av kvällen blev det till att ta det lungt.
Resten av veckan har jag pluggat och har inte så mycket tid till någonting annat nu innan jul.
Nu ska jag sätta mig in i hur det är att vara schizo bye.


Kokar över

Kom nyss in har varit ute med Andre och Andreas och kört/åkt skoter haha Andre tolka och det gick väl sådär.
När vi kom till Andre så koka skotern nästan sönder, Andreas nya dessutom, så jag höll på att hosta ihjäl mig och går runt med wiskey röst just nu! Sammanlagt så har skotern, jag och mobilen kokat över ikväll!
Att jag kokat över beror mest på Robin B, eller inte på just han utan snarare på juryn och alla som är så korkade och tar sitt beslut över deras framträdanden ikväll och inte vad de gjort under hela säsongen! Har aldrig varit såhär engagerad förut i idol, visst, att jag varit det förut men inte som nu, kan ju bero på Malins och mina upplevelser när vi va där för ett tag sen, men ändå jag fattar inte? Och juryn är skiiit, Andreas ska vara en som skrivit låtar till kända artister men kan inte ens välja ut en som passar till Robin? Kevin tycker jag ändå ska vinna men jag hade velat se, som Bagge sa en kill final, och förresten så brukar ändå den som kommer 2-a/3-a komma längre än den som vinner just på grund utav att de inte är uppbundna till ett speciellt bolag utan kan gå sin egen väg och välja fritt så på så vis kanske det var bättre men ändå... Iallafall när han åkte ut så blev jag så arg att jag höll på att trampa ihjäl min egen hund för jag fastna när jag skulle kuta ut haha men det gick bra som tur va och nu har jag lugnat ner mig!
Slänger in en bild på killarna sen jag och Malin var där och även 2 andra snyggingar Malin och Jidhe;) Bara för Jidhes snygga bråk på eftersnacket haha! och såklart för att jag saknar min Malin och vill hon ska komma tillbaka!
Just det ska tillägga att jag varit så tokig eller haha det var jag och mamma som startade ett bråk på bdb pågrund utav delade meningar om idol haha men man måste ju stå upp för vad man tycker, dessutom var hon en stalker usch!



Mobilen ringer oavbrutet och jag får ångest över att jag inte är där "det händer" om man nu kan säga så om Strömsund;P
Men ska nog åka upp och hälsa på Klas och Jens nu:)

Imorgon ska jag jobba och jag säger inte vart även fast många kanske vet och inte med vad heller haha berättar det imorgon istället då allt är över;)

PussPuss


Proppmätt

Sitter på skolan och har hål i 2 timmar till, har som sagt 9-orna på besök här idag och jag och Sandra hade nyss en grupp, 3 pers haha ska ha 5 st på hela dagen tror jag:S Och det är dessutom det enda jag ska göra idag. haha
Håller på att hjärntvätta dom att välja samhälle och jag tror jag lyckades fånga nån iallafall;P
Imorgon ska jag jobba efter skolan, känns skönt på ett vis att börja göra det igen! På lördag också och då ska det tydligen vara nån författare om storsjöodjuret och antingen blir det jag eller Jennie som ska ha en dräkt på sig och springa runt...fy fan! Inte blir det då jag iallafall. Det kan de glömma!

Just det apropå den här: Kunde jag inte svara på vad du hade gjort sa du? Har inte jag både sagt OCH skrivt det ungefär tre tusen gånger? Dumma jävel! Hade du inte öppnat din blänkande monster käft och lagt dig i något som du inte har med att göra, då hade jag inte blivit förbannad. Se! Nu har jag berättat det igen! Vad fan är det du inte förstår? Gå och gräv ner dig nånstans!
Så är det ju precis det du inte kan! Vad sa jag då när jag öppnade min blääänkande moooonster käft? och då du hade haft din monster käft öppen oavbrutet i en kvart så du nästan börja krampa! vad sa jag då? för det har jag inte fått något svar på! Och gräva ner sig tycker jag den som inte har något vettigt att säga ska göra!

Ska gå på byn och köpa cigaretter och prata med Micke om jag och Alec kan flytta vårat möte till efter kl 14 på lördag!
Konstigt, är aldrig hungrig längre äter bara en gång om dan och det är egentligen inte bra men vad ska jag göra? Tvinga i mig maten? Sen ska jag hem och sova satt uppe alltför länge igår! Neeeeej just det jag ska ju va i kyrkan och träna efter skolan och det kom jag på nu! Jaja det är allting tror jag på en och samma gång. Imorgon blir det nog inget prov i filosofi eftersom jag ska jobba men men jag får se hur det blir får väl göra det på måndag=/ Och jag som trodde jag skulle få bort 3 prov denna vecka men det sluta med att det blev 1, men det är väl bättre än ingenting antar jag! Men nästa vecka då ska jag ta tag i massor, fast så säger jag varje vecka men jag tror det har att göra med det här med sömnen som jag skrev om igår.
Nu ska jag kila.
Just det hade fått förfrågan efter bilder och jag tänkte jag kunde lägga ut från min och mammas Frankrike resa, när jag kommer hem så håll till godo!;)


...

Öppen som en bok och med blanka sidor
Börjar det om igen.

Målbrottet?

Imorgon ska jag förbereda mig för att ha hand om niorna som kommer!
Hela dan går bort till det för just när jag har de enda 2 lektioner som jag har på torsdagar så ska jag ha dom!
Jag och Sandra ska informera lite sen göra massa andra grejer.
Haha jag börjar hela tiden meningen med "jobbigt" men suddar ut det lika fort för jag vet inte riktigt vad som är jobbigt, kanske att det är hur mycket som helst att göra men jag gör ändå ingeting. Ligger hemma och sover:P
Jag och Rönne sitter och pratar om att vi ska vända tillbaka på dygnet, knappt nån annan än jag och han som är inne på msn den här tiden på nätterna:P Det vet jag, för jag har studerat det ett tag nu, men ska försöka vända tillbaka dygnet.
Men behöver kanske inte sova så mycket om jag ändå bara ska ha 9-orna? Fast då kommer jag ändå vara trött när jag kommer hem och inte orka med att plugga till filosofin som jag har på fredag:/ Aja får vända på det här nu så jag slipper fundera så mycket! Åker nog till stan nästa helg och hälsar på och går på krogen, har ju inte vart där ännu!
Sollefteå verkar ganska avlägset förresten och det är synd!

Orkar nog inte ta skiten idag heller, men det kommer jag inte orka göra någon dag! äckelpäckel

Idag var jag och sjöng hos Agneta, tjejen som är vår lärare nu när Louise är borta, och det gick rätt bra. Kan mina låtar till lucia. Bara en liten sak som jag märkte för ungefär en vecka sen, att jag känns alldeles torr i halsen. Först så tänkte jag att det är förkylningen som fortfarande spökar så att det beror på att jag är hes, sen börja tänka om jag fått en knut på stämbanden och blev nästan rädd, och idag när jag är uppe och sjunger med Agneta och berättar hur det känns så säger hon att jag är i MÅLBROTTET. VA?? Säger jag. Då berättar hon att tjejer hamnar också i ett slags målbrott men det märks inte lika väl som på killar och tjejer är oftast äldre. Haha jag vet inte om det här är sant, har aldrig hört det förut så antingen så är det i målbrottet jag är eller så är Agneta lite knäpp! Haha jag tror jag satsar på hesheten ja!

Sanningen är den att jag inte bryr mig!

Ohhh orkar jag ta det här ikväll? nej jag tar det imorgon. Det blir för övrigt det sista jag skriver om skiten.
Jag kan bara säga såhär förresten; Jag har aldrig sagt att man inte får ha någon åsikt jag har bara tyckt att vissas resoneringar/värderingar är märkliga.
Och jag har då absolut inte sagt att man ska välja sida!
Sen tror jag folk är otroligt dumma om de förnekar en sak som de både skrivit på sms till mig och i inlägget innan de förnekar det på sin blogg! Usch patetiska människa.
Mer om det här tar jag imorgon:)

Idag har jag och Fia drejat en skål haha som blev bra, jag trodde det var ycket svårare:P Har även varit duktig och gjort bort ett av mina 2 prov och ett till ska bort innan fredag. Idag var det naturkunskap och det gick faktiskt bra. Gjorde det efter skolan eftersom jag ändå varje tisdag får vara kvar från 15-17....Och sen från 17-19 eftersom jag har trafikkunskap. Fick tillbaka provet idag och det hade gått väldigt bra 63 av 68:D Killarna va lite avundsjuka!;) Efteråt så var jag tvungen att sitta och ringa säkert 20 gånger hem för att det ens skulle bli någon ton och när de väl svara var kl 20.00 så det var bara hem, äta och slumra till i soffan:P Nu ska jag snart sussa igen och drömma sött, men det gjorde jag däremot inte i natt, först kunde jag inte somna förren halv 6, tur jag had sov morgon, sen när jag väl somnade vaknade jag flera gånger varje timme av att jag hade mardrömmar en handlade minns jag om att jag och Eriksson varit ute och åkt spark och sen vet jag inte hur det gick till men plötsligt låg jag bara där på backen med tänderna utslagna och liggande i handen haha den drömmen va nog värst! Vem vet kanske var det en sann drömm, så det är det som väntar härnäst. Eller kan det egentligen bli värre? tss
Aja nu ska jag ta en ryk sen blir det natti

RSS 2.0