Sorg tär, tider tär och inget känns bra

Jag kan bara säga att jag vill inte vara här längre, jag vill slippa ifrån allt och bara sova. Det är ungefär vad jag gör varje ledig sekund också.

Idag och igår har varit helvetiska dagar och allt änns bara som en mardröm.
Igår var det polisen som ringde, och det gick inte många timmar förren alla trodde jag var en vandaliserare av bilar och fastigheter, men så är inte fallet vill jag bara göra er förstådda om. Om jag säger att det var lindrigt då kanske ni förstår vad jag menar.
Idag var det först hunden som gick igenom en vak, och ni kan ju tänka er en pytte liten Chihuahua ner i iskallt vatten och inte tar sig upp. Sen var jag så slut så jag gick och la mig och när jag vaknar får jag veta att en nära släkting har dött. En som stod oss alla väldigt kärt om hjärtat och någon jag kommer sakna väldigt mycket.

Jag kommer ihåg när Sara och jag, för många år sen var i Nordsjö och klättrade på stenen, satt och väntade på bilarna som skulle komma så vi fick grindslantar och uppträdde för alla i  vardagsrummet, nu låter det som att vi är otroligt gamla men att vi gjorde det var nog mycket för att vi hört våra mammor gjort det tillsammans men lika roligt för det var det. Jag kommer ihåg att blev vi hungriga så var det bara att springa till det mintgröna huset så blev man mer än väl mottagen av Ingrid. När inte Sara var där berättade hon om Sara och hennes kusiner och skojjade alltid och var så glad och så otroligt snäll mot en. Därför blev jag nog rätt så besviken när hon en sommar sålde detta mintgröna hus i Nordsjö, nu förstår jag ju varför men det kändes bara så tomt och det gör det fortfarande.
Det är helt ofattbart att Ingrid, den pigga och glada inte längre finns här och jag vet inte vad jag ska skriva för att göra rättvisa på hur mycket hon betyder för alla oss i familjen och hur mycket jag kommer sakna henne.
Jag hör hennes mysiga dialekt i huvudet och minns allt det roliga, som jag aldrig kommer glömma.
Mina tankar går till Titti och Sara♥

Dumhet

Fan va folk förändras och blir påverkade, pga dumhet kanske?
Irriterad till bristningas gränsen, hur du kan vara så blind?
Det var du då inte innan! Då kunde du snacka öppet om hur dum i huvet folk va men nu är det tydligen andra bullar och tur är väl det på sätt och vis!


I´t looks like she dont care, smooth as silk cool as air
ohhh it makes you wanna cry

Tiderna är förbi och det är även du

En enda stor ond cirkel

Idag har jag varit hemma som jag förstod, mår fortfarande halv illa och magen är upp och ner.
Mamma tror en sak och jag vet inte vad jag ska tro allt är bara för mycket nu, har alldeles för mycket i skolan 2 prov, 2 redovisningar, 2 inlämningsuppgifter till nästa vecka och det blir inte bättre av att ha en pappa som är som en 5 åring!
Har även ett företag som ska tas hand om. Masade mig upp 11 imorse och satt från 12 till halv 4 med att försöka pussla ihop fotograferingen med alla 3-or. Först få till ett schema och se så att det passar med klasser och lokal, sen ändra det 3 gånger, jag höll på bli tokig innan det va klart och fotfarande har inte alla klasser passat in en tid.

Allt har bara blivit till en ond cirkel, sjuk, ligga efter i skolan, komma ikapp, sjuk, efter igen, ikapp och sen fortsätter det bara så.
Jag vill bara att allt ska vara bortgjort och att jag får stå där i min vita klänning och skrika ut fy fan va JAG är bra!
Men mycket ska till innan det och jag kommer vara så slut innan allt är färdigt. Blir illamående bara jag tänker på det, mer illamående än vad jag redan är och då är det illa!

Var ut och gick med mamma och hundarna för att koppla av ett tag, och var ut en sväng nyss själv också. Imorgon vill Elinor jag ska komma till stan tll hon och Robin och gå på krogen, hade passat ganska bra eftersom pappa ändå ska in på advokat möte och jag måste hämta sladden hos Malins morfar. Ska bara se till att jag blir frisk. Hoppas!

En sak jag undrat över länge nu är om det verkligen ska vara såhär komplicerat? Allt skulle kunna vara så enkelt om jag fick bestämma men nu är det inte så och lättare verkar det inte bli? Ett bra 2009 vill jag ha men än så länge har jag inte sett skymten av det, nu börjar klagomuren igen men det får ni stå ut med.

Sitter och pratar med Daniel som jag umgicks med i Venedig haha ganska kul för efter att jag var där har han börjat lära sig svenska. Jag vill tillbaka dit och Daniel tycker jag ska skicka in mitt CV till han så ska han lägga ett gott ord för mig så att jag kan börja jobba där skulle vara ganska perfekt. Men vi får se hur det blir..med allt.
Ska sätta mig och kika på tv nu, plugga och göra upp ett schema för nästa vecka. Återkommer när jag är på bättre humör!


Sjuk

Hade en otroligt dålig dag igår så det jag skrev då ska ni inte bry er om! Lägger den dan bakom mig.
Vet egentligen inte vad som va så fel men tror jag kände att jag höll på bli sjuk också och imorse var det inge bra, tror jag fått vinterkräksjukan...Så det blir nog inte mycket till skola imorgon heller:/
Bara jag blir frisk till lördag så jag kan åka till Pelli som det va tänkt...

Få rader stora ord haha eller inte


Humörsvängningar

Humörsvängningar idag vill jag lova!

Hittat jätte många bra och nya filmer jag vill se:) Här kommer ett gäng:
En sann historia "Changeling" med Angelina Jolie
"Bröllops duellen" med Anne Hathaway och Kate Hudson
"Borta bäst hemma värst" Kan jag verkligen likna mig med nu:P
Bara för att, Fucking Åmål 2009 "I taket lyser stjärnorna"
Får ej missas "Ice age 3"
"Män som hatar kvinnor"
"Fast and furious" för snyggingen;)
"Les grandes personnes/De vuxna" med Björn Gustavsson
och såklart en skräckis "The unborn"
Börja må illa igen så nu ska jag sova.


Klagomuren

Nu har tom. det som gått bra skitit sej åhhhhh vad det här ser lovande ut!
Och fan va jag klagar!
Vart ute och gått inte bra väder för det vill jag lova...pissväder
Va skööönt det är att klaga ibland min blogg ska hädanefter få heta klagomuren!
Gillar ni att sparka på den som redan ligger kan ni sparka nu!
Nu är råttet mågat eller vad vare Edin? haha

Ont i huvet?

Just nu kändes allt ganska meningslöst och det enda som förut inte funkade det är det enda som just nu funkar bra...
Huvet snurrar och för första gången i hela mitt liv tror jag att jag har ont i huvet! Inte så lätt att veta när man aldrig känt det:P Mått pyton hela dan men tvingade mig upp på skolan sen tvinga jag mig själv att vara kvar där för det var sista trafikkunskpen och kom inte hem förren nu.
Allt annat ska vi inte prata om...försöker iallafall få Max att sno en bil och komma och hämta mig!
Han är också less nu och vi har stora planer inför imorgon;)

Dagen idag har varit rätt tråkig, börja med att jag försov mig sen sitta och lyssna på alla lektioner utom den sista för då satt jag och fika med Malin på Simonssons sen handla massa kläder.
Nu ska jag ut och gå...

Det Vet Du

Men haha det där om att jag gjort bort mig handlade då verkligen inte om dig Alexander Lindberg! Haha
På den fronten är det bara du som kan göra det! Särskilt när du inte kan stå för vem du är men jag förstår om du skämms;) Men jag är inte så dum vet du;P Men det där med att inte kunna stå för saker har väl vi alla stött på förut vi som känner dig. T.o.m. när en konversation blottas för folk du har skrivit om, så kan du inte stå för det utan skyller på mig som visade den? Logiskt? Nja det kan ju ni andra avgöra.
Varför läser han min blogg är ju en fråga?
En annan fråga är hur härligt bra det egentligen går nu?
Idag var jag först ute och gick med hundarna på sjön och rensade tankarna lite sen vid 3 åkte jag, Max, Robin och Andreas ut och grillade vid hällristningarna mysigt och gott var det:)
Åkte hem och nu sitter jag och försöker plugga. Men jag fastnar jämt vid datan så det går inte så bra:/

Hela helgen har varit bra förutom att ett litet pucko skulle ta livet av sig i fredags och höll nästan på att lyckas.
Arg var jag och springa på isen när det är kolsvart, med vakar till höger och vänster och försöka hitta nån som inte ens vill bli hittad det var inge vidare.
A -Maria...du får alla mina grejer, jag fryser nu och snart somnar jag!
Men det fixade sig tillslut och sen pratade jag med Joel i telefon för ingen av oss kunde somna till strax före 5.
Lördag var lugn jag följde med till Ramsele och åt massa god mat sen fick jag köra hem och om nån månad är det jag som har körkort förhoppningsvis.

Allt har blivit bättre igen har fått bort dom jag ville få bort och dom som är kvar är dom jag alltid velat ha kvar haha kanske låter hemskt men så är det och det medför bara fördelar;) Ni borde testa!
En annan sak som är bra är skadeglädjen haha skadeglädje är den bästa glädjen. Så sant, så sant..få se hur länge glädjen varar men har inte satsat ett uns den här gången på något och allt får gå som det går. Jag nöjer mig med vad vi bestämde även om skadeglädjen sätter in när jag hörde det;D

Bara du som är dum nog.
Det vet du;)


fan!

Nu har jag gjort bort mig! Verkligen gjort bort mig herregud hur dum får man bli!

Kommit till insikt äntligen!

Jadu, vad ska man säga världen är upp och ner men jag har inte ens lust att bry mig, Eric och jag kom fram till att jag måste ha ett hjärta av sten! Jag känner inte av det även fast det mesta inte är som det borde vara! Men det finns skäl till att det blivit som det blivit och det som hänt är bara till fördel för mig. För mitt 2009 ska inte innefatta bråk och massa skit och för att nå det målet var jag tvungen att göra lite uppoffringar.

Åhhh jag längtar tills Eric kommer hem i Mars, har saknat honom ooootroligt, det enda tråkiga med att han kommer hem då är att jag antagligen inte hinner hälsa på honom:/ Sen ska jag flytta till Dorotea och ruttna långsamt där!

Idag har det vart dött på skolan och jag var inte sen med att försöka liva upp stämningen lite med torrbollarna! Annat var det första året haha jag saaaknar dom<3:D Vi stod för glitter och glamour på den tiden, ordagrant glittrade hela skolan;D Jag vill ha en sista termin som är precis som första året var men alla är så tråkiga ju!

Din version av mig.

sf

Bättre att ha älskat...

Idag hade jag bara en lektion och sen hann jag inte gå på någon fler förren jag skulle till stan. Låg hemma hos Max och kikade på tv medans jag väntade.
Tur man kan sova på bussen säger jag bara. Var på stan först en liten sväng bara och jäklar vad rea det var! Se bar det av till tandläkaren som tatt bort en del av blänket men det mesta är kvar. Som tur är. Har faktiskt bara varit positivt med den för hade inte jag haft den hade med säkerhet åtskilliga tänder bestått av porslin nu! Ska ha kvar den ett litet tag till tills dom putsat och slipat:D Gick på stan sen igen och hitta massa grejjer, skor, ljusstakar, brickor, halsband, armband och massa andra smycken;P Åkte hem med halv 6 bussen hem. Gick på byn, träffa Max sen Robin. Och nu sitter jag här med massa läxa!

Bättre att ha älskat och förlorat brukar de ju säga men vet inte om jag riktigt håller med om det...
Är bara så besviken och arg, tur jag har mina flickor jag kan tråka ut med mitt tjat haha men de lyssnar utan några klagomål och gör att jag ändå kan genomlida den här skiten.
Men mister man en står det tusen åter vet ni och jag har hittat killen som står åter, så släng dig i väggen travolta!
Såg nyss karln i filmen "Matte söker husse" men till min stora besvikelse så spelade han bög.
I verkligheten så är han inte det, heter Victor Webster och är född i Canada 1972.
(Därmed bestämt att min nästa resa blir till Canada!)
Här kommer en bild!


Nu ska jag äta tacos, plugga och sen sussa!


Allt vad ni inte kan

Har alltid funderat vilka som läser bloggen egentligen eftersom det blivit en del nu, fick svar på några idag och ganska kul att komma på skolan idag och få kommentarer av flera olika killar om att de gilla den haha.
Sitter just nu och försöker knåpa ihop något att säga till religonen imorgon, sitter även och pratar med fotograf Ronnie och har äntligen börjat bestämt lite, har inte haft tid innan men nu ska jag ta mig tid för det mesta och inte bara sova/data bort tiden. Ska bestämma när så fort jag vet bara. Sen ska jag bestämma tema till fotningen också, men vet inte riktigt vad jag vill ha? Något kul, Kan ni komma på något?

Kom på att jag inte vet vilket datum jag ska till tandläkaren i stan, visste bara att det va i Januari. Sen när jag ringde dit idag så fick jag reda på att det är imorgon. Så nu försöker jag få med mig Elinor, hon lät sugen, det låter bra!
Jag vet faktiskt inte riktigt men jag tror att jag kanske får bli av med min vad var det nu? Min blänkande monster käft haha!
Men tror jag ska propsa på att ha kvar den, den är såååå fin:D

I helgen vet jag bara att Elinor ville jag skulle följa med på hockeymatchen men tror jag ska hålla mig därifrån ett tag, fast det lät frestande och varför inte?.. egentligen?
Sen vet jag inte hur jag ska göra, blev bjuden av Emma på hennes kalas men får se om jag orkar. Lät ganska roligt faktiskt. Men Emma... sång blir det INTE haha;)

Nu ska jag fortsätta knåpa och ni andra säkerligen sova, något som jag inte vet vad det är när skolan börjar.


Back in action

Nja det kan jag inte påstå att jag är men ska försöka göra så gott av tiden jag har kvar här.
Nu lät det precis som om jag ska dö men jag menar naturligtvis skolan och aldrig har jag varit så skol less som jag var veckorna innan jul. Men som sagt jag ska försöka börja försöka, först och främst göra något på lektionerna haha och det började bra va?
Gruvade mig ganska rejält igår för att komma hit igen för att jag har så mycket att göra, inget annat beror det faktiskt på för annars är allt bra och tur är väl det.
Näe nu ska jag jobba och försöka...som sagt.

Min version av dig

Jahopp


<3

Är på Högbränna och vinkar av släkten och nu blir det förhoppningsvis partyparty i Ramsele;D
Resten av jul/nyårs helgen får ni höra om sen! Den har vart brabrabra:D:D:D
So long

RSS 2.0