Kött, blod och andra besvikelser

Jag har lärt mig att ska man få något gjort så ska man göra det själv, även det faktum att det finns ingen du kan lita på till fullo mer än dig själv. Även de bästa vännerna sviker, även de som alltid stått brevid dig, t.o.m. ditt eget kött och blod!

Igår var en bra dag
Idag var det en dålig

Igår åkte jag in till stan 9.20 för att vara hos tandläkarspecialisten 11.10.
Där bestämde vi inbokning av de 2 sista gångerna jag ska komma dit. SISTA kan ni tänka er? Ingen mer glänsande monsterkäft? Näe den 4 Juni blir det enbart en monsterkäft. Sorgligt men sant E;)

Efter det tog jag mig en sväng på stan och provade, kollade och beställde tid för balklänningar. Hittade mig en som jag verkligen gilla och det var den första jag såg och som jag prövade haha!
Efter det kom Hetta och mötte mig och vi var och käkade pizza. Snacka massa skit i nån timme sen var jag tvungen att gå.
Innan bussen gick tog jag en sväng till på stan och införskaffade mig en tröja och träffade även på Eriksson;P
Som bjöd med mig på äventyr på Kiln i påskveckan;P
Då blev jag väldigt glad:D:D:D
Sen åkte jag hem och var i Ström strax efter 5 så då var jag och pratade med lite folk om jobb;)

Åkte hem sen började helvetet, tänderna i hela min mun är löösa! Ni kan ju tänka er hur det känns? jaa, precis som när man va liten och skulle tappa en tand fast nu gäller det alla och i det här fallet så skulle jag lätt ta fram tången och dra bort dem och bli fri eländet! Knarkat alvedon både igår och idag men det hjälper inte!
Jag kan säga att jag grät fan när jag la mig i sängen igår och orkade inte ens ta av mig kläderna!
Vaknade imorse och det var lika eländigt så jag somna om och stanna hemma. Det var början på min urusla dag!
Sen fortsatte det men bråk med mina idioter till släktingar, men som ändå lyckas komma över och få folk på sin sida!
Iallafall vill jag inte gå in så detaljerat på vad som hänt, inte nu iallafall, men det enda jag vet är att jag är besviken och ledsen plus att jag blivit indragen i något som jag inte känner att jag alls borde vara med i.

Men är det inte lite så? Folk som är värst får ändå med sig folk? Dom kan göra precis vad som helst och ändå komma undan med det och vrida och vända det till sin fördel.
Ojojoj va många sådana exempel jag har.
Men det roliga är, att för alla sådana exempel jag har så är det aldrig nån som kommit undan med det i slutändan.
Folk inser, kanske inte först men efter en tids betänke tid.
Men dom säger ju; Den som gräver en grop åt andra, ramlar oftast själv däri!

Efter det så fortsatte det bara med att åka upp till veterinären med vår katt som vi trott hade kattungar!
Det trodde även vetrinären efter att vi pratat med henne men efter en tur i röntgen så fanns där inga kattungar men en väldigt stor livmoder så istället så har stackarn fått en inflammation!
Tyckte synd om henne, hon är en riktig hemma katt med eget sätt som hatar att åka bil och som är lite avvaktande, aldrig fått en spruta i hela sitt liv och aldrig blivit varken klämd på eller fasthållen på en brits och allt detta fick stackarn va med om idag utan knappt ett pip, så det syns att hon är sjuk!

Sen kom jag hem och då var jag så slut att jag orka knappt äta utan ha legat vid tv-n bara för att leeeta massa program, som jag egentligen inte brukar se på, men som var anledning nog till att ligga kvar i soffan! 

Vet ni vad som skulle va härligt?
Att en dag bara sticka från allt och aldrig se sig om igen, det som har hänt har hänt och antagligen har det väl blivit så av en anledning som jag ser det. Det var helt enkelt inte menat!
Apropå sticka, jag funderar starkt på att göra det! Har ju fått endel erbjudanden och jag kan säga det lockar mer än Strömsund. Varför stanna? Varför leva nån annans dröm när man kan leva sin egen?

Om jag inte blivit tokig så hörde jag nyss en mygga?
Nu ska jag gå innan jag antingen blir tokig eller får mig ett bett.

Jag ska dessutom ta mig en cigg och jag kan stolt berätta att jag gått över till mentol.
Stoooora framsteg.
Pusshej!

Kommentarer
Postat av: Malin

Varför stanna? Ström finns ju alltid kvar! Jag funderar på att dra till Norge till hösten. Efter Kiln ska du se att du är på bättre humör. OCH jävligt bakis;) haha

2009-04-08 @ 17:52:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0